HEM
Jag besöker sidan som
Privatperson
Företag

Fjärrkontrollen - för flerfamiljshus

Vill du jämföra fjärrvärmekostnaden i ditt flerfamiljshus med andra uppvärmningsformer? I Fjärrkontrollen hittar du i så fall ett mycket bra verktyg!

Fjärrkontrollen är utvecklad av Profu för att jämföra kostnad för fjärrvärme, värmepump och pellets i enfamiljs- och flerfamiljshus. Fjärrkontrollen tar hänsyn till hela kostnadsbilden för att ge en så rättvis jämförelse som möjligt, även om alla parametrar inte alltid går att förutse eller bestämma. Den ger även möjlighet att ange just de värden som är korrekta för din fastighet, såsom energi- och effektbehov. Alla fjärrvärmepriser i fjärrkontrollen är baserade på nuvarande fjärrvärmeprismodell.

Notera att Fjärrkontrollen är framtagen för att förenkla prisjämförelsen för enfamiljs- och flerfamiljshus. När det exempelvis gäller komplexa fastigheter och specifika parametrar är det bättre att ta kontakt med oss direkt. I dessa unika fall kan det krävas separata och lokalt anpassade beräkningar.

Vill du jämföra företagets fjärrvärmekostnader med andra uppvärmningsformer? I Fjärrkontrollen hittar du i så fall ett mycket bra verktyg!
Fjärrkontrollen för flerfamiljshus »

Kontakta oss vid frågor och funderingar!
Kundservice
Vi hjälper dig!
035-190 190
Senast uppdaterad:
2017-09-29 15:07
Copyright 2018 - Halmstads Energi och Miljö AB