Elbilspoolen

Ett hållbart och enkelt val med alla fördelar med elbil utan att behöva äga en.

Upplev alla fördelar med en elbil utan att behöva äga en. Perfekt för dig som inte behöver bil dagligen och som värnar om miljön. Våra elbilar drivs helt av solens energi då de laddas upp av solceller, vilket gör de så miljösmarta som möjligt.

Strategiskt placerad vid Halmstads resecentrum ligger vår solcellsdrivna elbilspool, med tre bokningsbara elbilar och tre bokningsbara elcyklar.

Medlemskap i Elbilspoolen: 99kr / månad

Utöver medlemavgiften betalar du därefter per bokad timme. 

TIMMA

95 kr

pris per timma

Inget tillkommer. Du betalar inget extra per mil eller i andra avgifter.

HALVDAG

375kr

för 5 timmar

Gäller 07.30-22.00. Övrig tid tillkommer 99 kr och bilen måste lämnas 80% laddad.

HELDAG

725kr

pris per dag

Gäller 07.30-22.00. Övrig tid tillkommer 99 kr och bilen måste lämnas 80% laddad.

HELG

975

kronor/helg

Gäller fredag 16.00 till söndag 23.00.

Är du student eller elhandelskund får du dessutom 50% rabatt på medlemsavgiften. Ange kampanjkoden HEM_KUND respektive HEM_STUDENT.

Så fungerar elbilspoolen

Hur går du tillväga för att boka en bil eller cykel? Först och främst måste du bli medlem, men lugn i den här filmen ger vi svar på alla praktiska detaljer.

Vår elbilspool

Strategiskt placerad invid Halmstads resecentrum ligger vår solcellsdrivna elbilspool. Här kan du dela ägandet av elbilar och elcyklar med många andra Halmstadbor. Hållbart - helt enkelt.

Sugen på att prova elcykel?

I vår elbilspool ingår även elcyklar, ett enkelt och hållbart transportsätt som dessutom bjuder på frisk luft. Du kan välja att endast använda våra elcyklar för 62 kr/månad. 

Så hur fungerar det sen då?

Läs mer på Move Abouts hemsida hur du enkelt och smidigt bokar, hämtar bilen och lämnar tillbaka den.

elcykel - kvinna på knä vid cykel
Installation av solceller på villatak

Välj solceller till din villa

Anledningarna till att investera i solcellspaneler på ditt hustak är många. Det är skönt att kunna producera din egen el när elpriserna skenar. Förhoppningsvis gör det att du sparar lite pengar i slutändan.

HEM Våra Elavtal

Våra elavtal

Rörligt, fast, förvaltat eller timpris? Ja, alla har vi olika behov när det kommer till elförbrukning och val av elavtal. Kanske vill du ha tryggheten att veta i förväg vad du betalar för en kWh eller har du råd att klara eventuella pristoppar som elmarknaden kan bjuda på. Vi erbjuder flera olika elavtal och hjälper dig gärna att hamna rätt. 

Tillsammans

Tillsammans med HEM kan du upptäcka alla människor och initiativ som påverkar oss och vår närmiljö i Halmstad lite extra.