julien-lanoy-301393.jpg

Vatten & Avlopp

Vi är alla beroende av vatten. Det är vårt viktigaste livsmedel och när vi vrider på kranen hemma har vi tillgång till ett vatten av god kvalitet. Vattnet vi använder till dricksvatten kommer från grundvatten, det är ett kretslopp som bör hanteras och nyttjas varsamt. Slösa inte med vatten!

Vi ansvarar, på uppdrag av Laholmsbuktens VA, för att du som kund får din faktura för vatten och avlopp. För de flesta kunder resulterar detta i gemensam räkning för energi, vatten, avlopp och renhållning. Har du frågor som rör vattenavläsning eller fakturor? Kontakta oss!

Lämna vattenmätarställning

Vattenmätaren visar hur mycket vatten hushållet har förbrukat. Mätarställningen ska läsas av dig som abonnent och lämnas in en gång per år. Det gör att vi kan beräkna din förbrukning mer exakt, så att du betalar rätt avgift. Vi skickar årligen ut en påminnelse, men du kan mäta av din vattenmätare när som under året. Rapportera avläsningen av din vattenmätare genom att logga in på Mina sidor, eller skicka in ditt avläsningskort.

Vattenmatare.jpg

Lämna din vattenmätarställning

Rapportera avläsningen av din vattenmätare genom att logga in på Mina sidor. 

HL_VA_ren_cmyk.jpg

Vattenfrågor

Vid frågor om anslutningar till VA-nätet? Misstänker du en vattenläcka eller har du kanske stopp i avloppet? Kontakta Laholmsbuktens VA direkt!