Att dela är det nya äga

Strategiskt placerad invid Halmstads resecentrum ligger vår solcellsdrivna elbilspool. Med tre bokningsbara elbilar och tre bokningsbara elcyklar är den ett glatt tillskott till det hållbara Halmstad.

Räcker inte företagets bilar till? Vill du kunna erbjuda gästande kunder ett enkelt transportmedel? Då är vår elbilspool en både enkel och miljösmart lösning. Centralt och smidigt belägen intill resecentrum - och för dig som hellre vill erbjuda cyklar så finns även detta.

För dig med fler än 5 anställda

99 kr/månad

För dig med fler än fem anställda kan vi erbjudda vårt företagspaket. Företaget betalar en fast avgift på 99 kr/månad och sedan per bokad timme. Kostnadseffektivt och skonsamt för miljön. Är du intresserad ska du inte tveka att höra av dig till vår samarbetspartner Move About på 031-799 28 04 eller support@moveabout.se.

Bli medlem i vår elbilspool

För att kunna använda elbilspoolen behöver du bli medlem och skapa ett användarkonto hos vår samarbetspartner Move About. Det kan du göra här.

Bli medlem

Vår elbilspool

Strategiskt placerad invid Halmstads resecentrum ligger vår solcellsdrivna elbilspool. Här kan du dela ägandet av elbilar och elcyklar med många andra Halmstadbor. Hållbart - helt enkelt.

Solceller

Solceller

HEM arbetar dagligen med hållbara energi- och miljölösningar runt om i Halmstad. Solceller är för många ett viktigt och logiskt steg. Vill du veta mer? Låt HEM vara din guide genom hela processen, från strategi till idé och färdig lösning. 

Kvinna vid dator som tittar på sin mobil

Våra elavtal

Vill du ha full kontroll och förutsägbarhet vad gäller verksamhetens elpriser? Eller påverkar elprisets eventuella svängningar väldigt lite på den produkt eller tjänst din verksamhet erbjuder.

Ladda elbil som tjänst

Laddning som tjänst

Laddning som tjänst är ett helhetserbjudande som gör det enkelt och bekvämt för våra kunder att ställa om till elektrifierade fordon. Du behöver inte tänka på svängningar på elmarknaden, teknikval, kundtjänst, reinvesteringsbehov, hur användarna ska betala, vilka lagkrav som kommer i framtiden m.m. Vi på HEM hjälper dig med helheten!