ElbilE-ways.jpg

Nu blir det enklare att köra elbil i Halmstad

Nu startar vi på HEM ett samarbete med laddoperatören Eways för att göra det ännu enklare för våra kunder att välja elbil. Det innebär smidig elbilsladdning till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Att kunna ladda sin elbil eller laddhybrid där man vanligtvis parkerar, hemma eller på jobbet, är en förutsättning för att kunna gå över från fossilbil, en bil som går på bensin eller diesel, till en laddbar bil. Därför krokar vi nu arm med laddoperatören Eways för att erbjuda våra kunder smarta och flexibla laddlösningar.

- Vi ser fram emot samarbetet med Eways för att tillsammans bygga ut laddinfrastrukturen i Halmstad, säger Elin Produktchef på HEM. 

Solceller2.jpg

Intresset för el- och laddningsbara hybridbilar ökar på marknaden och vi märker av en stor efterfrågan av laddlösningar hos våra kunder. Tillsammans med Eways krokar vi arm på resan för att göra det ännu enklare att välja elbil.

Elin OlssonProduktchef på HEM

Samarbetet innebär att vi på HEM, tillsammans med laddoperatören Eways, erbjuder bekymmersfri elbilsladdning till privatpersoner, företag samt bostadsrätts- och samfällighetsföreningar.

Privatpersoner kan nu t ex köpa laddboxar inklusive installation till sitt hem enkelt och smidigt online. För samfälligheter, bostadsrättsföreningar och företag innebär samarbetet att HEM erbjuder laddning som en komplett helhetstjänst för sina kunder, som sedan Eways installerar och driftar. Eways erbjuder dessutom även en rad olika betallösningar där kunden kan välja betalning via laddkort, Swish eller EasyPark.

Jorgen_Eways.jpg

Halmstad har en hög andel laddningsbara bilar och HEM har en stark förankring i kommunen. Därför blir vi på Eways extra glada att få förtroendet att vara en kompetent resurs inom elbilsladdning och tillsammans med HEM skapa bra lösningar för kommunens invånare.

Jörgen SynningRegionchef syd på Eways

Samarbetet förenklar för HEM:s kunder att skaffa sig stabila och effektiva produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Något som i slutändan kommer gynna alla parter.