HEM
Jag besöker sidan som
Privatperson
Företag

Energieffektivisering

Det är viktigt att vi tillsammans tar vårt långsiktiga och solidariska ansvar för planeten och kommande generationer genom att energieffektivisera vår vardag. 

Att energieffektivisera behöver inte vara så krångligt som det låter. Det kan handla om enkla små saker som att släcka lampan. Så ta vara på den kunskap som redan finns i din omgivning, ha en positiv inställning och var uppmärksam på resultaten. På så sätt kan du bidra till ett mer hållbart samhälle samtidigt som du kommer att märka skillnaden i plånboken.

Energimyndighetens spartips

Hos Energimyndigheten kan du hitta en mängd olika spartips om hur du enkelt sänker dina energikostnader. Du kan också ta hjälp av Energimyndighetens energikalkyl. Där kan du som boende jämföra din förbrukning med normalförbrukningen för ett likvärdigt boende med samma familjestorlek på din ort.

Oberoende rådgivning

  • Halmstads kommuns Energi- och klimatrådgivning (http://www.halmstad.se/miljoenergi/energiochklimatradgivning.265.html)
    Energi- och klimatrådgivningen är oberoende och öppen för allmänhet, företag och organisationer i Halmstads kommun. Förutom enskild rådgivning riktar sig energi- och klimatrådgivningen också mot grupper till exempel vid deltagande i mässor och föreläsningar.
  • Energimyndigheten (http://www.energimyndigheten.se/)
    Energimyndigheten arbetar för ett hållbart energisystem, som förenar ekologisk hållbarhet, konkurrenskraft och försörjningstrygghet. På energimyndighetens hemsida kan du få råd om energieffektiviseringsåtgärder och göra en energikalkyl för ditt hus eller din lägenhet.
Senast uppdaterad:
2017-05-29 15:57
Copyright 2019 - Halmstads Energi och Miljö AB