DJI_0027.jpg

Värme

Vi på västkusten vet värdet av ett varmt och skönt hem, det är nämligen bara här det kan regna horisontellt. Det finns många bra sätt att värma huset, men vi förespråkar naturligtvis fjärrvärmen - där är vi experter.

Andra alternativ?

Fjärrvärmen är oslagbar i hus med vattenburna värmesystem. Men en del hus har ju inte det. Att konvertera till ett vattenburet värmesystem är ofta ganska kostsamt, här finns det naturligtvis andra alternativ. Värmer du huset med el är det extra viktigt med rätt elavtal - både för miljö och plånbok. Titta gärna på våra elavtal, vi säljer bara el från förnybara energikällor.

Klimatsmart och bekvämt

Med fjärrvärme i hemmet har du varmt och behagligt oavsett hur kallt det är utomhus och du behöver aldrig oroa dig för att varmvattnet ska ta slut. Enkelt, tryggt och bekvämt. Dessutom känns det extra bra i magen att vara med och bidra till en mer hållbar stad – fjärrvärme tillverkas nästan enbart av energi som annars gått till spillo.

Hus_Sverige.jpg

En schysst deal för både dig och miljön!

Är du intresserad av enkel, prisvärd och miljösmart uppvärmning? Då är fjärrvärme helt rätt för dig. Hör av dig till oss så diskuterar den bästa lösningen för just din fastighet!