Bo_Klok_2.jpg

Klok Värme - full koll på din innetemperatur

Du som är fjärrvärmekund kan nu få koll på temperaturen i din villa direkt i mobilen - närsomhelst och varsomhelst. Med tjänsten Klok Värme får du enkelt en jämnare innetemperatur och har full koll.

I appen justerar du enkelt innetemperaturen i ditt hem direkt i mobilen och kan dessutom smidigt ställa in datum när du är bortrest. 

”Jag har haft tjänsten i min nybyggda villa i drygt 1 år och under året har vår fjärrvärmeleverans minskat med 13% men med fortsatt bra temperatur inomhus. Även när jag varit bortrest har systemet jobbat för mig tack vare den smidiga planeringsfunktionen i appen.” Joakim Larsson, Halmstad

 

Intresserad av Klok Värme?

Oavsett om du har ett trygghetsavtal på plats eller ej, så gör du din intresseanmälan nedan för att komma igång med tjänsten. 

Intresseanmälan - Klok Värme

Godkänn hantering av personuppgifter 

Ta del av våra riktlinjer för hur vi hanterar och behandlar dina personuppgifter.

Så här fungerar det! (Eng)

Så här fungerar tjänsten och Ngenic Tunes smarta termostat i praktiken. Vi hjälper dig att installera och enkelt komma igång!

Barn_mamma.jpg

Teckna Trygghetsavtal!

Om olyckan mot förmodan skulle vara framme står du aldrig ensam - vi hjälper dig. Med vårt Trygghetavtal Premium har du möjlighet att välja till Klok Värme som tillval.