Bo_Klok_2.jpg

Klok Värme - full koll på din innetemperatur

Du som är fjärrvärmekund kan nu få koll på temperaturen i din villa direkt i mobilen - närsomhelst och varsomhelst. Med tjänsten Klok Värme får du enkelt en jämnare innetemperatur och har full koll.

I appen justerar du enkelt innetemperaturen i ditt hem direkt i mobilen och kan dessutom smidigt ställa in datum när du är bortrest. 

”Jag har haft tjänsten i min nybyggda villa i drygt 1 år och under året har vår fjärrvärmeleverans minskat med 13% men med fortsatt bra temperatur inomhus. Även när jag varit bortrest har systemet jobbat för mig tack vare den smidiga planeringsfunktionen i appen.” Joakim Larsson, Halmstad

Hur fungerar det?

Tre stycken dosor installeras i din fastighet. Klok Värme samlar information från innegivaren och utegivaren genom Ngenics molntjänst via din internetuppkoppling, för att sedan beräkna hur ditt hus ska styras på bästa sätt för att alltid hålla din önskade temperatur.

Vad kostar Klok Värme?

För dig som är fjärrvärmekund och har ett Trygghetsavtal Premium ingår tjänsten Klok Värme kostnadsfritt. Du betalar endast en startavgift inklusive  installation på 750 kronor (ordinarie pris 4995 kronor exkl installation).

Intresserad av Klok Värme?

Oavsett om du har ett trygghetsavtal på plats eller ej, så gör du din intresseanmälan nedan för att komma igång med tjänsten. 

Intresseanmälan - Klok Värme

Godkänn hantering av personuppgifter 

Ta del av våra riktlinjer för hur vi hanterar och behandlar dina personuppgifter.

Barn_mamma.jpg

Teckna Trygghetsavtal!

Med vårt Premium-avtal ingår Klok Värme och du har exempelvis tillgång till jourtjänst dygnet runt för 129kr/mån. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme står du aldrig ensam - vi hjälper dig.