julien-lanoy-301393.jpg

Vatten och avlopp

Vatten är vårt viktigaste livsmedel och när vi vrider på kranen hemma har vi tillgång till ett vatten av god kvalitet. Vi ser till att du får din faktura för vatten och avlopp på uppdrag av Laholmsbuktens VA.

Misstänker du en vattenläcka eller har du stopp i avloppet? Då kontaktar du Laholmsbuktens VA direkt som äger och driftar VA-nätet i Halmstad-kommun. 

 

Fakturafrågor - Kontakta oss! 

Vi ansvarar, på uppdrag av Laholmsbuktens VA, för att du som kund får din faktura för vatten och avlopp. För de flesta kunder resulterar detta i gemensam faktura för el, värme, vatten, avlopp och renhållning från oss. Har du frågor som rör vattenavläsning eller fakturor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Lämna vattenmätarställning

Vattenmätaren visar hur mycket vatten hushållet har förbrukat. Mätarställningen ska läsas av dig och lämnas in en gång per år. Det gör att vi kan beräkna din förbrukning mer exakt, så att du betalar rätt summa. Vi skickar årligen ut en påminnelse, men du kan mäta av din vattenmätare när som under året.

Rapportera avläsningen av din vattenmätare genom att logga in på Mina sidor, eller skicka in ditt avläsningskort.

 

 

4 tips på hur du sparar vatten!

Vatten är en bristvara och något som vi inte ska slösa med, därför har vi samlat 4 enkla tips på hur du kan spara vatten och bidra till en hållbar framtid.