Tylon_Vinter.jpg

Kontakta oss på HEM

Vi på HEM finns nära, oavsett med- eller motgång. Vi levererar en så simpel sak som trygghet - både nu och långt in i framtiden. Varmt välkommen att slå oss en signal eller maila.

Vi vet att el, värme och sopor är inte alltid ligger högst upp på agendan men det gör å andra sidan inte frågorna mindre viktiga. Vår bransch är ganska unik på det sättet - så länge våra produkter är osynliga har vi gjort ett bra jobb. För inte applåderar du när lampan lyser och du jublar heller inte tillsammans med kollegorna när elementen på kontoret är varma. Om så var fallet hade vi haft stora problem.

...men eftersom våra produkter, till 99%, är osynliga för dig vet vi vikten av att finnas här när du verkligen behöver oss. Därför finns vi nära.

Skriv till oss

Ibland blir det fel, eller åtminstone inte riktigt som man tänkt sig. ...och ibland överträffar verkligheten allas förväntningar. Oavsett vad du varit med om (bra eller dåligt) i kontakten med oss på HEM så vill vi veta det. Har du en fråga eller att önskemål så är det minst lika välkommet! OBS! Är det ett akut ärende ring oss istället på 035-190 190.

el2.jpg

Miljösmarta helhetslösningar

Vi har erbjudanden anpassade för olika verksamheter och ­behov. För bästa möjliga lösning kan du dessutom göra flera tillval som förenklar och förbättrar din fastighets drift och ekonomi. Allt för att ni ska kunna göra det ni är bra på, och lämna över resten till oss.

Besöksinformation

Kristinehed

Kornhillsvägen 60
302 44 Halmstad

Flygstaden

Svartalundvägen 2
302 26 Halmstad

Studiebesök i våra anläggningar

Vill ni lära er mer om återvinning, fjärrvärme eller solenergi på plats i någon av våra anläggningar? Boka in ett studiebesök.