Med hjärtat i Halmstad

Vi skapar en enkel och hållbar vardag både för dig och för din verksamhet

Helhetslösningar

Den bästa kombinationen av tjänster för er verksamhet.

Mixen för er

Våra kunder

Ett axplock av kunder som valt oss för bästa mixen

Våra kunder

Satsa på solenergi

Fånga solen och gör en insats för miljön

Mer om solceller

Företag

Pris- och villkorsjusteringar för HEM Miljötjänster (Näringsidkare)

Den 1 oktober 2022 justeras priser och villkor för Näringsidkare avseende produkterna i HEM:s miljötjänster för tillval, tillägg och tömningsavgifter.

Bakgrunden är att vi befinner oss i ett läge med många orosmoln i vår omvärld som får konsekvenser för våra verksamheter och egna kostnader. Det pågående kriget i Ukraina påverkar världens ekonomier, liksom energikrisen som är en följd av det. Följderna av covid-pandemin hänger kvar på många sätt och medför också ökade kostnader och den högsta inflationsnivån i Sverige sedan 1990-talet. Allt detta har medfört högre utgifter i våra verksamheter på t.ex. drivmedel m.m. och därför är vi nu tvungna att höja priser och avgifter för våra tjänster.

Vi hoppas att du som kund fortsatt upplever att vi ger dig en bra och pålitlig service där miljö- och klimat fortsatt är viktiga ledord. Där lovar vi att, trots utmaningarna omkring oss, fortsätta att jobba ambitiöst för att minska våra klimatavtryck. Vi är stolta över att sedan flera år ha en 100 procent fossilfri fordonspark med biogas och HVO100 och att vi ständigt blir bättre genom smartare körningar och effektivare rutter.

Schysst_elhandel_logo_Rityta_1.png

Vi är ett schysst val för din el!

Vi är certfierade med "Schysst elhandel", som innebär att du kan vara säker på att vi är ett schysst val för din el. Certifieringen har Energiföretagen Sverige tagit fram i kampen mot oschyssta säljmetoder och oseriösa aktörer i branschen. Vi är stolta över att vara med i den kampen. 

Om elpriserna

Vi har några turbulenta månader bakom oss vad gäller elpriserna i vår del av landet och man kan ju inte undvika att fundera över hur det kommer att se ut framöver. Vi bad vår krafthandlare Jesper Wendel analysera läget efter vad vi vet just nu och sia om den närmaste framtiden.

Jesper1.jpg
Christopher_Johansson.jpg
Christopher Johansson på HEM

Laddtipsen för er Brf!

Kurvan för antalet laddbilar ökar stadigt och med allt fler elbilar ökar behovet av laddplatser. Men hur går man som Brf tillväga när man skall satsa på ladd? Här delar vår kollega Christopher, teknisk projektledare på HEM, med sig av sina bästa laddtips till er förening.

Hållbara val för våra kunder

Vi är stolta över våra samarbeten med företag, föreningar och organisationer som väljer energieffektiva och miljösmarta lösningar för ett hållbart Halmstad. Här är ett axplock av våra kunder!

Hogskolan_i_Halmstad_Rikard_fastighet.jpg
Högskolan i Halmstad, Rikard Ahlgren