Underjordisk sophantering

Tröttnat på råttor i soprummet, dålig lukt och överfulla soptunnor som står i vägen? Vi har lösningen - underjordisk sophantering.

Vad är underjordisk sophantering?

Underjordisk sophantering är enkelt förklarat en soptunna placerad under jord. Med denna insamling slipper ni dålig lukt, skrymmande och överfulla tunnor och får istället en trevlig och estetisk tilltalande miljö för dina användare och boende. Vi hjälper er hela vägen från projektering till färdig lösning som är anpassad efter just era behov. 

Lämna över skötseln till oss!

För er som vill slippa tänka på sopor och avfall rekommenderar vi våra miljötjänster, en tilläggstjänst som du kan välja till din underjordiska sophantering.

Med ett miljötjänsteavtal tar vi hand om städning, besiktning och service av er underjordiska sophantering. Dessutom ingår:

  • Två servicebesök per år
  • Städning av topplatta
  • Rengöring av inkasthus
  • Funktionskontroll och rensning
  • m.m.

Pris: Från 199 kr/mån

Uppkopplat system

Du har även möjlighet att lägga till uppkoppling av din underjordiska sophantering till vår webbportal om du har en fyllnadsmätare på plats. Då slipper du dessutom hålla koll på när det behöver tömmas. Smidigare kan kan det inte bli!

Vill du veta mer om våra avfallstjänster?

Vi hjälper er att hitta det bästa alternativen för er verksamhet!

Kontakta mig

Flexibla lösningar

Det underjordiska sopsystemet är både flexibelt och anpassningsbart. Våra många tillval gör det möjligt att anpassa både utseende och funktion så att det passar dig och din verksamhet på bästa sätt. Med en fyllnadsmätare slipper du dessutom hålla koll på när det behöver tömmas.

Flexibla lösningar

Avfall

På Kristinehedsverket kan ditt företag lämna avfall. Ditt avfall vägs i vår vågstation och därefter tar vi hand om det på bästa och mest miljösmarta sätt.

Fastighetsnära insamling

Fastighetsnära insamling

Genom att erbjuda dina kunder fastighetsnära insamling, en service som innebär att dina hyresgäster kan sortera soporna på plats vid fastigheten, sparar du både tid och pengar. Det är högre avgifter på att lämna avfall till förbränning än till återvinning. Dessutom sparar du på vår miljö!

Nya avfallsregler företag - event mat

Nya avfallsregler för företag

Den 1 januari 2024 kommer nya nationella insamlingsregler som berör både företag och hushåll med syfte att öka återvinningen och minska matsvinnet. Då är alla verksamheter, livsmedelsbutiker och hushåll, skyldiga att sortera biologiskt avfall för sig och alla förpackningar för sig till återvinning.