Smart värmeoptimering för er fastighet

Vill ni ha en smartare uppvärmning i er fastighet som bidrar till en bättre miljö och lägre kostnader? Ja, då är tjänsten Värmeoptimering det perfekta valet!

Nu kan ni som har ett Energitjänsteaval med fjärrvärme som grund, välja till vår tjänst Värmeoptimering till ert flerbostadshus. Ni får en smartare uppvärmning som bidrar till bättre miljö och får lägre kostnader i och med minskad energianvändning. Dessutom upplever era boende i lägenheterna ett jämnare inomhusklimat och ökad komfort.

Värmeoptimering för er

Pris från 32 500 kr (Priset grundar sig på att du har drift och övervakning hos oss. 5 st innegivare)

  • Startkit med installation
  • Energiexpert till din fastighet
  • Välj temperatur - vi tar hand om resten

Offertförfrågan

Alexander David

Så här fungerar det

Med tjänsten Värmeoptimering slipper ni göra justeringar och följa temperaturskiftningar på egen hand. Med hjälp av innegivarna som installeras i fastigheten följer de temperaturen och optimerar värmetillförseln efter er valda temperatur. Våra energiexeperter följer upp och utvärderar över tid så att ni enkelt och tryggt får ett jämnare inomhusklimat.

Fjärrvärme & Fjärrkyla

Fjärrvärme & Fjärrkyla

Vi arbetar långsiktigt för att minska miljö- och klimatpåverkan. Tack vare fjärrvärmen och fjärrkylan, som båda är förnybara alternativ, bidrar vi till vårt långsiktiga mål - ett hållbart Halmstad idag och i morgon.

Upptäck våra helhetslösningar

Våra experter tar fram en mix av tjänster som passar era behov och verksamhet. Med vår erfarenhet, serviceanda och unika lösningar, hjälper vi er att lyckas med era energi- och miljöfrågor. Ni får helt enkelt mer tid över till att fokusera på er verksamhet. Hållbara lösningar som passar just er Välj delarna i er mix, en eller flera Välj till service så tar vi hand om den löpande driften Ni får en personlig servicetekniker Vi finns nära er verksamhet Möjlighet att få hjälp med finansieringen Kontakta mig   Våra säljare

Vi hjälper dig!

Har du frågor och vill veta mer om fjärrvärme, energieffektivisering, fjärrkyla, el, laddlösningar eller solcellspaneler? Kontakta någon av oss så hjälper vi dig!