Trygghetsavtal - er värmeförsäkring

Ett trygghetsavtal för er fjärrvärme är som en värmeförsäkring med extra allt. Om olyckan, mot förmodan, skulle vara framme behöver ni aldrig stå ensamma - vi hjälper er. Finns det saker ni kan göra för att minska er energiförbrukning så lovar vi att föreslå dem.

Utöver den årliga besiktningen, då vi genomför läckagekontroll och går igenom övriga komponenter i fjärrvärmecentralen, får ni support av kunnig personal via telefon dygnet runt. Vi finns där för dig om olyckan mot förmodan är framme.

Trygghetsavtal

Trygghetsavtal 306 kr/mån exkl. moms

Detta ingår i ert trygghetsavtal:

  • Jour dygnet runt
  • Årlig besiktning
  • Besiktningsprotokoll
  • Åtgärdsförslag
  • Teknisk support

Avtalsvillkor Trygghetsavtal - Företag

Vill du veta mer och beställa?

Vi hjälper er att hitta det bästa alternativet för er verksamhet!

Kontakta oss   Våra säljare

Upptäck våra helhetslösningar

Våra experter tar fram en mix av tjänster som passar era behov och verksamhet. Med vår erfarenhet, serviceanda och unika lösningar, hjälper vi er att lyckas med era energi- och miljöfrågor. Ni får helt enkelt mer tid över till att fokusera på er verksamhet. Hållbara lösningar som passar just er Välj delarna i er mix, en eller flera Välj till service så tar vi hand om den löpande driften Ni får en personlig servicetekniker Vi finns nära er verksamhet Möjlighet att få hjälp med finansieringen Kontakta mig   Våra säljare

Fjärrvärme & Fjärrkyla

Fjärrvärme & Fjärrkyla

Vi arbetar långsiktigt för att minska miljö- och klimatpåverkan. Tack vare fjärrvärmen och fjärrkylan, som båda är förnybara alternativ, bidrar vi till vårt långsiktiga mål - ett hållbart Halmstad idag och i morgon.

Smart värmeoptimering

Smart värmeoptimering för er fastighet

Vill ni ha en smartare uppvärmning i er fastighet som bidrar till en bättre miljö och lägre kostnader? Ja, då är tjänsten Värmeoptimering det perfekta valet!