Jobba hos oss

Vill du bidra till ett bättre Halmstad? Bli en vardagshjälte och bli vår nästa kollega!

Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra medarbetare är vardagshjältar. Är du?

Vi på HEM förser över 45 000 kunder i Halmstad med olika tjänster inom avfallshantering och energi. Vi har funnits under en lång tid men i vår nuvarande konstellation sedan 1 november 2006. Vi är cirka 260 medarbetare och är uppbyggt av fyra verksamhetsområden och en ledningsfunktion. Här kan du läsa mer om vår organisation

Vår vision

Vår vision är en enkel och miljösmart vardag. Varje dag jobbar vi för att utvecklingen ska gå framåt och livet rulla på, utan att vi sliter på framtiden.

Lediga jobb HEM

Lediga jobb

Vill du också bli en vardagshjälte? Vi söker ständigt nya hjältar! Kolla vilka lediga jobb vi har ute just nu.

medarbetare hem

Våra medarbetare

Med över 80 olika yrkesroller har vi en bred variation av kompetenser inom bolaget. Lär känna några av våra medarbetare och ta reda på varför de har valt att arbeta på HEM och vad de gör om dagarna.

Kultur och värderingar

Vi vill vara en hållbar arbetsplats och strävar efter att våra medarbetare ska må bra på jobbet. Vi är engagerade och delaktiga i att arbeta med lösningar på problem. Vår kultur och värderingar finns till för att vi ska stödja våra medarbetare och behandla alla människor i vår omgivning med respekt. Våra värderingar är gemensamt framtagna och gäller för alla anställda på HEM

  • Engagemang
  • Öppenhet
  • Ansvar
  • Omtanke

När alla medarbetare är trygga i vilka värderingar som gäller och hur de ska tillämpas skapar samhörighet och hjälper oss att fokusera. Det är vår grund för stolthet och inspiration. Värderingarna speglar oss som människor och ger oss stöd i hur vi agerar och kommunicerar, det är förutsättningar för lönsamhet och tillväxt.

Hållbarhetsarbete

Utifrån vår affärsidé om att med närhet och kompetens erbjuda attraktiva och hållbara energi- och miljölösningar regionalt med hjärtat i Halmstad fortsätter vi att utvecklas. HEM sätter hållbarhet i centrum och i vår strävan att utvecklas vägleds vi också av våra två strategiska prioriteringar: Möta kundens behov och framtidssäkra driften. Här är några exempel:

  • Vi deltar med glädje i Pride-festivalen
  • Vi stöttar lokala engagemang och aktiviteter
  • Vi är miljöcertifierade
  • Vi är miljöpositiva (utan oss skulle faktiskt miljön vara sämre)

Ett tryggare samhälle

Vi på HEM levererar trygghet. Vi ser till att naturen håller för nästa generation. Tillsammans bygger vi ett samhälle att lita på och en framtid att luta sig mot. Så att du kan fokusera på det som betyder mest för dig.

Ett hållbart Halmstad

Tillsammans skapar vi ett hållbart Halmstad. På HEM finns experterna som hjälper dig att göra miljösmarta val. Vi ser till att vardagen fungerar.

För ett hållbart arbetsliv

Medarbetare som trivs, mår bra och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framtid. PÅ HEM gör vi bra saker tillsammans. Tillsammans skapar vi en hållbar arbetsmiljö, idag och imorgon.

HEM Huvudentré

Om HEM

Som Halmstads ledande energi- och avfallsbolag levererar vi el, värme, kyla, sophantering och energitjänster till vår stad. Vi förser såväl företag som hem med energi. En del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här. Det är vi stolta över!