Värme

Upplev komfort året om med våra effektiva fjärrvärme- och fjärrkylalösningar – för en hållbar och energieffektiv framtid.

Mer än hälften av Sveriges befolkning får sin värme från just fjärrvärme. Fjärrvärme är en prisvärd energikälla som ger ett behagligt inomhusklimat. Fjärrvärmenätet i Halmstad har funnits i över 40 år och tack vare fjärrvärmen kan vi värma upp vår stad med energi som annars skulle gått till spillo.

Fjärrvärmepriset hos oss består av en fast del som du inte kan påverka och en energidel, som du kan påverka genom att göra hållbara val för din fastighet. Vi använder nämligen till största del avfall och spillvärme från industrin för att göra fjärrvärme till dig – smart, smidigt och miljösnällt.

Fördelarna med fjärrvärme

Är det dags att se över uppvärmningen där hemma eller planerar du att bygga nytt hus? Ja då lönar det sig att se över vilka alternativ som finns och vad dessa innebär innan du väljer, både för plånboken och för klimatpåverkan. Här sammanfattar vi plus och minus med fjärrvärme som uppvärmningsalternativ för ditt hus.

Ngenic Tune - Smart uppvärmning för din villa

Med Ngenic Tune får du både smartare och billigare uppvärmningskostnader och har koll på inomhustemperaturen direkt i mobilen - närsomhelst och varsomhelst. Nu erbjuder vi dig, som har ditt elavtal eller fjärrvärme hos oss, möjligheten att köpa Ngenic Tune till ett bra pris.

Ta kontroll och få koll i appen

Ladda ner Mitt HEM-appen idag och få verktygen för att kunna sänka din elförbrukning. Som avfallskund i HEM får du också pushnotiser med påminnelse om att ställa ut soptunnan för tömning.

  Google Play badge

Mitt Hem ladda ner bild

Fjärrvärmeväxlare med ny framtidssäkrad teknik

Vi på HEM arbetar tillsammans med KE Therm och deras lösning HomeSide Inside. Tänk dig en teknisk plattform som ger dig som fastighetsägare helt unika möjligheter att hantera din fjärrvärme och som hela tiden är uppdaterad med den senaste mjukvaran. Ett system som går att styras via Mitt HEM-appen och där all information finns tillgänglig när du behöver den.

Trygghetsavtal för din fjärrvärme

Ett trygghetsavtal är som en värmeförsäkring för din fjärrvärme hemma hos dig. Om olyckan, mot förmodan, skulle vara framme behöver du aldrig stå ensam - vi hjälper dig. Trygghetsavtalet innebär ett flertal förmåner och finns i två olika nivåer.

Vårt hållbarhetsarbete

För oss på HEM är hållbarhet i centrum och vi arbetar ständigt mot vår vision: En enkel och miljösmart vardag för våra kunder, både idag och i morgon.

Kontakta oss

Vår kundservice hjälper dig gärna med dina frågor! Vi har flera sätt att komma i kontakt med oss på. Sök bland vanliga frågor och svar, använd vår chattfunktion, maila oss, ring oss eller använd vårt formulär längst ner på sidan.

Ranagård och Fjärrvärme

Ett stenkast från Söndrum med hav och skog som närmsta granne hittar du Ranagård - en helt ny stadsdel i Halmstad som tar form.