Teckna Fast elpris 1år

För dig som vill vara trygg

Vill du ha full koll på hur mycket du ska betala i förhand och gillar trygghet? Ja då ska du välja ett elavtal med fast pris så att du slipper en oönskad överraskning när fakturan kommer.

 

  • Ett tryggt val för dig som vill ha kontroll och som värdesätter långsiktig trygghet
  • Ett och samma pris under hela avtalstiden
  • Elpriset på marknaden kan gå ner under din avtalstid utan att ditt pris påverkas


Teckna Fast elpris   Övriga elavtal

Vad består det fasta elpriset av? 

Det fasta elpriset innebär att kostnaden för den el du använder inte förändras under perioden för avtalet. Det fasta elpriset består av två olika fasta delar. 

Energiavgift: Energiavgiften är kostnaden för den el som använts under den period som fakturan gäller. Med fast elpris betalar man samma pris per kWh varje månad och påverkas inte av eventuella svängningar på elbörsen. 

Energiavgiften består också av det som kallas ursprungsgaranti, vilket innebär att vi köper in el av 100% förnybara energikällor (vatten, vind, sol och biomassa) motsvarande det som våra kunder förväntas förbruka. I energiavgiften ingår också kostnader för elcertfikat och myndighetsavgifter.  

Fast avgift: Det fasta elpriset har alltid en fast årsavgift. Denna avgift är kostnader vi har i samband med elavtalet, som exempelvis avtalshantering, portokostnader och hantering av mätaravläsning.

Med ett elavtal hos oss får du:

Ett schysst val - Alltid 100% förnybar el. Du kan vara trygg att vi värnar om både dig och din omgivning. Ett riktigt schysst val för din el helt enkelt!

  • Alltid 100% förnybar el
  • Vi är ett lokalt energibolag och en del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här
  • Ett bra val för både miljö och plånbok
  • Vi är certifierade Schysst elhandel - du kan vara trygg med att vi använder schyssta säljmetoder och villkor
  • Vår kundservice finns här för dig och hjälper dig när du behöver
  • Med vår app får du verktyget för att få full koll över din energiförbrukning och hur du kan minska den

Elavtal med fastpris

Vill du ha full koll på hur mycket du ska betala i förhand och gillar trygghet? Ja då ska du välja ett elavtal med fast pris så att du slipper en oönskad överraskning när fakturan kommer. Fast elpris innebär att du betalar samma pris per kWh under hela avtalsperioden. Du får ett elpris som motsvarar det aktuella kW-priset vid den tidpunkten du tecknar avtal.

Fördelen är att elpriset inte påverkas av årstid, efterfrågan eller vad som händer på marknaden. Du kan tryggt lita på att du på förhand vet vad du betalar per kWh. Elkostnaden kommer att variera från månad till månad i och med att mängden el som används ser olika ut över året.

Ta kontroll och få koll i appen

Ladda ner Mitt HEM-appen idag och få verktygen för att kunna sänka din elförbrukning. Som avfallskund i HEM får du också pushnotiser med påminnelse om att ställa ut soptunnan för tömning.

  Google Play badge

Mitt Hem ladda ner bild
HEM Våra Elavtal

Våra elavtal

Rörligt, fast, förvaltat eller timpris? Ja, alla har vi olika behov när det kommer till elförbrukning och val av elavtal. Kanske vill du ha tryggheten att veta i förväg vad du betalar för en kWh eller har du råd att klara eventuella pristoppar som elmarknaden kan bjuda på. Vi erbjuder flera olika elavtal och hjälper dig gärna att hamna rätt. 

Schysst elbolag

Vi är ett schysst elbolag!

Vi är stolta över att vara certifierade med Schysst elhandel. Det innebär att du kan vara säker på att vi är ett schysst val för din el. Allt från att vi är tydliga med våra elpriser, ångerrätt och villkor för dig som är kund, till våra interna processer såsom tydliga rutiner och utbildning av personal.

Kontakta oss

Vår kundservice hjälper dig gärna med dina frågor! Vi har flera sätt att komma i kontakt med oss på. Sök bland vanliga frågor och svar, använd vår chattfunktion, maila oss, ring oss eller använd vårt formulär längst ner på sidan.