Tillsammans

Tillsammans för fjärrvärme

Tillsammans för fjärrvärme

Den 12 maj gick startskottet för årets underhållsperiod i kraftvärmeverket på Kristinehed. Efter det är inget sig likt under följande sommarmånader då HEM-anställda och tillresta entreprenörer från både Sverige och Europa intar anläggningarna för reparationer, underhåll och upprustningar av teknik och maskineri.

Tillsammans med Kristinehed
Höganäs Gjuteri

Tillsammans med Höganäs

Med målet att ”få industrin att göra mer med mindre” hittar Höganäs i Halmstad ständigt nya sätt att förvandla gårdagens skrot till dagens metallpulver för morgondagens teknik och produkter. Med eld, värme, vatten och luft framställer man i Halmstadanläggningen det berömda pulvret. 

Tillsammans med Höganäs

Vårt hållbarhetsarbete

En självklar del i allt vi gör.

HEM:s hållbarhetsredovisning

HEM och Halmstad Pride 2023

Vi är stolta över att vara med och skapa en mer inkluderande stad. För oss på HEM är alla lika mycket värda. Därför arbetar vi för att alla våra medarbetare och kunder ska kunna känna sig trygga och respekterade, oavsett bakgrund, könsidentitet eller sexuell läggning.

Kontakta oss

Vår kundservice hjälper dig gärna med dina frågor! Vi har flera sätt att komma i kontakt med oss på. Sök bland vanliga frågor och svar, använd vår chattfunktion, maila oss, ring oss eller använd vårt formulär längst ner på sidan.

HEM Huvudentré

Om HEM

Som Halmstads ledande energi- och avfallsbolag levererar vi el, värme, kyla, sophantering och energitjänster till vår stad. Vi förser såväl företag som hem med energi. En del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här. Det är vi stolta över!