HEM och Halmstad Pride 2023

Vi är stolta över att vara med och skapa en mer inkluderande stad. För oss på HEM är alla lika mycket värda. Därför arbetar vi för att alla våra medarbetare och kunder ska kunna känna sig trygga och respekterade, oavsett bakgrund, könsidentitet eller sexuell läggning.

HEM Pride 2023
Pride 2

Vi har sponsrat Halmstad Pride sedan starten

Vi är stolta över att ha varit med och arrangerat Halmstad Pride sedan starten 2015. För oss är det viktigt att företag och organisationer visar sitt stöd för alla människors lika värde. 

Vi vill bidra till att skapa en mer inkluderande kommun. En kommun där alla känner sig trygga och välkomna, oavsett vem de är eller vem de älskar. Mångfald är viktigt - ur samtliga aspekter. 

Vi vill vara en förebild för andra företag och organisationer. Vi tror att alla kan göra något för att skapa en mer inkluderande värld. 

Vi ses i nästa pridetåg!

 

Jobba hos oss

Vill du veta mer om hur det är att jobba på HEM? Läs mer om vår kultur, värderingar och möt några av våra kollegor och läs mer om varför de valde att börja jobba hos oss.

HGH FC:s fotbollsskola

217 barn och ungdomar deltar på HGH FC:s (Harplinge IK, Gullbrandstorps AIS och Haverdal IF) årliga Teknik- och sommarfotbollsskola som gick av stapeln den 19-22 juni på Tranevall i Harplinge. Under 4 dagar får killar och tjejer i åldrarna 6-13 år möjlighet att träna fotboll, träffa gamla och nya kompisar och inte minst ha roligt tillsammans.

medarbetare hem

Våra medarbetare

Med över 80 olika yrkesroller har vi en bred variation av kompetenser inom bolaget. Lär känna några av våra medarbetare och ta reda på varför de har valt att arbeta på HEM och vad de gör om dagarna.