Våra medarbetare

Med över 80 olika yrkesroller har vi en bred variation av kompetenser inom bolaget. Lär känna några av våra medarbetare och ta reda på varför de har valt att arbeta på HEM och vad de gör om dagarna.

Hanna Larsen-Carter - kravanalytiker på HEM

Kravanalytiker

Hanna Larsen-Carter jobbar som kravanalytiker på HEM. Det innebär att hon översätter verksamhetens behov och problem till IT-lösningar. På fritiden gillar hon att umgås med familjen eller fixa med huset. 

Läs mer om Hanna

Felicia Engerfalk

Kundservicemedarbetare

Felicia Engerfalk jobbar som kundservicemedarbetare på HEM. Det innebär att hon hjälper kunder med deras frågor om våra tjänster och produkter. På fritiden gillar hon att umgås med vänner, familj och lyssna på musik.

Läs mer om Felicia

Manuel Gomez - Renhållningsarbetare

Renhållningsarbetare

Manuel Gomez jobbar som Renhållningsarbetare på HEM. Det innebär att han kör sopbil och tömmer sopor runtomkring Halmstad. På sin fritid umgås han med familjen eller fixa med sin nya hobby plantering. 

Läs mer om Manuel

Linda Axelsson - Arbetsmiljösamordnare

Arbetsmiljösamordnare

Linda Axelsson jobbar som arbetsmiljösamordnare på HEM. Det innebär att hon arbetar för att bygga en hållbar arbetsplats. Bland annat arbetar hon proaktivt med säkerhetsarbete, rutiner och system för att hantera avvikelser.

Läs mer om Linda