Våra elavtal

Alltid med 100 % förnybar el och med hjärtat nära dig. Ett riktigt schysst val för din el helt enkelt!

Rörligt, fast, förvaltat eller timpris? Ja, alla har vi olika behov när det kommer till elförbrukning och val av elavtal. Kanske vill du ha tryggheten att veta i förväg vad du betalar för en kWh eller har du råd att klara eventuella pristoppar som elmarknaden kan bjuda på. Vi erbjuder flera olika elavtal och hjälper dig gärna att hamna rätt. 

En del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här. Det är vi stolta över! Om du har en annan hemstad, tror vi att du kommer att gilla oss ändå.

Rörligt Elpris

Rörligt elpris

För dig som är flexibel och kan klara eventuella pristoppar. Priset följer utvecklingen på elmarknaden och varierar från månad till månad.

Förvaltat elpris

Förvaltat elpris

För dig som vill ha ett stabilt och enkelt elavtal. Våra experter sköter allt åt dig och bedömer när det är som mest fördelaktigt att prissäkra en större eller mindre del av din förbrukning.

Fast elpris 1år

Fast elpris 1 år

För dig som värdesätter långsiktig trygghet. Du har ett och samma pris under hela avtalsperioden och det enda som påverkar fakturan är din förbrukning.

Mitt timpris

Mitt Timpris

För dig som är insatt i energifrågan och vill ha kontroll över din förbrukning. Priset följer elmarknaden timme för timme. När spotpriset förändras följer ditt pris med.

Är du företag/förening med en årsförbrukning under 100 000 kWh? Då kan du teckna elavtal med rörligt elpris eller fast elpris 1 år här på webben.

Med ett elavtal hos oss får du:

Ett schysst val - Alltid 100% förnybar el. Du kan vara trygg att vi värnar om både dig och din omgivning. Ett riktigt schysst val för din el helt enkelt!

  • Alltid 100% förnybar el
  • Vi är ett lokalt energibolag och en del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här
  • Ett bra val för både miljö och plånbok
  • Vi är certifierade Schysst elhandel - du kan vara trygg med att vi använder schyssta säljmetoder och villkor
  • Vår kundservice finns här för dig och hjälper dig när du behöver
  • Med vår app får du verktyget för att få full koll över din energiförbrukning och hur du kan minska den

Vad innebär schysst elhandel?

Visste du att det finns en certifiering för elhandlare som heter Schysst elhandel? Den finns för att du som kund ska kunna känna dig trygg i ditt val av elhandlare och för att det ska vara tydligt vad du köper och vad avtalet innebär.

Mitt hem ladda ner app - telefon i hand

Ladda ner vår app Mitt HEM!

Men vår app Mitt HEM får du full koll på din energiförbrukning och smarta tips på hur du kan minska den. Dessutom kan du dela konto med andra i ditt hem, se aktuell dag för din soptömning samt se din miljöpåverkan. Ladda ner och testa vår app idag!

Ladda ner appen   Läs mer här

Aktuella elpriser

Med ett elavtal hos oss får du el från 100% förnybara energikällor. Dessutom går en del av vår vinst tillbaka Halmstad och dig som bor här. 

Teckna elavtal

Ett schysst val - Alltid 100% förnybar el. Du kan vara trygg att vi värnar om både dig och din omgivning. Ett riktigt schysst val för din el helt enkelt!

Schysst elbolag

Vi är ett schysst elbolag!

Vi är stolta över att vara certifierade med Schysst elhandel. Det innebär att du kan vara säker på att vi är ett schysst val för din el. Allt från att vi är tydliga med våra elpriser, ångerrätt och villkor för dig som är kund, till våra interna processer såsom tydliga rutiner och utbildning av personal.