Prisdialogen

Vi är med i Prisdialogen som är ett branschsamarbete för prövning av prisändringar på fjärrvärme. Prisdialogen ger dig som kund en möjlighet att vara med i diskussionen kring priset via din intresseorganisation.

Var med och påverka priset!

Riksbyggen, SABO och Svensk Fjärrvärme har tagit fram Prisdialogen för att stärka dialogen mellan kunder och fjärrvärmeföretag. Prisdialogen har utformats för dig som företagskund och innebär att vi tillsammans diskuterar och har en dialog vid prisändring på fjärrvärme för att du som kund ska få större insyn och möjlighet att påverka prissättningen av fjärrvärme.

Du kan läsa mer om hur detta fungerar på Prisdialogen.se

Har du frågor?

Vi arbetar aktivt med prisdialogen och svarar gärna på dina frågor!

Våra priser   Kontakta oss

Fjärrvärme & Fjärrkyla

Fjärrvärme & Fjärrkyla

Vi arbetar långsiktigt för att minska miljö- och klimatpåverkan. Tack vare fjärrvärmen och fjärrkylan, som båda är förnybara alternativ, bidrar vi till vårt långsiktiga mål - ett hållbart Halmstad idag och i morgon.

Vi hjälper dig!

Har du frågor och vill veta mer om fjärrvärme, energieffektivisering, fjärrkyla, el, laddlösningar eller solcellspaneler? Kontakta någon av oss så hjälper vi dig!

Upptäck våra helhetslösningar

Våra experter tar fram en mix av tjänster som passar era behov och verksamhet. Med vår erfarenhet, serviceanda och unika lösningar, hjälper vi er att lyckas med era energi- och miljöfrågor. Ni får helt enkelt mer tid över till att fokusera på er verksamhet. Hållbara lösningar som passar just er Välj delarna i er mix, en eller flera Välj till service så tar vi hand om den löpande driften Ni får en personlig servicetekniker Vi finns nära er verksamhet Möjlighet att få hjälp med finansieringen Kontakta mig   Våra säljare