Kristineheds miljöanläggning

Avfallsmottagning Företag, Optisk sorteringsanläggning, Kraftvärmeverk

Kornhillsvägen 60, 302 44 Halmstad

På Kristinehedsverket kan ditt företag lämna avfall. Ditt avfall vägs i vår vågstation och därefter tar vi hand om det på bästa och mest miljösmarta sätt.

Öppettider:

Måndag - fredag: Klockan 07:00 - 16:00 (lunchstängt 12:00 - 13:00)

Kristinehedsverket

Du som ofta lämnar avfall hos oss på Kristinehedsverket behöver ett vågkort. Med ett vågkort kan du själv registrera dina vägningar vid varje besök och vi kopplar naturligtvis kortet till ert befintliga kundnummer så att faktureringen går smidigt.

Beställ Vågkort

Vad kostar det?

Vi vill att produkter och tjänster som verkar för miljöns bästa inte ska kosta onödigt mycket. I stället vill vi hålla våra kunder nöjda och tillsammans verka för en ökad omtanke om vår miljö. Är du intresserad av prisuppgifter för våra avfallstjänster och produkter kontakta vår kundservice.

Mottagningsvillkor

För att vi ska kunna ta hand om avfall på ett miljöriktigt sätt är det viktigt att avfallet är sorterat enligt våra anvisningar och uppfyller mottagningsvillkoren. Felaktigt avfall kan orsaka ökade utsläpp, driftstörningar och i allvarliga fall dyrbara produktionsstopp. Det är viktigt att våra mottagningsvillkor följs och observera att vi utför regelbundna stickprovskontroller på inlämnat avfall.

Mottagningsvillkor

Brännbart verksamhetsavfall max 50 cm
Brännbart verksamhetsavfall max 100 cm

Förfrågan om ett specifikt avfall

Har du ett avfall du undrar om du kan lämna till oss? Fyll i formuläret nedan så gör vi därefter en bedömning om vi kan ta emot avfallet, om det kräver särskild hantering och när du i så fall kan lämna det.

Avfall

På Kristinehedsverket kan ditt företag lämna avfall. Ditt avfall vägs i vår vågstation och därefter tar vi hand om det på bästa och mest miljösmarta sätt.

Nya avfallsregler företag - event mat

Nya avfallsregler för företag

Den 1 januari 2024 kommer nya nationella insamlingsregler som berör både företag och hushåll med syfte att öka återvinningen och minska matsvinnet. Då är alla verksamheter, livsmedelsbutiker och hushåll, skyldiga att sortera biologiskt avfall för sig och alla förpackningar för sig till återvinning.

Kontakta oss

Vår kundservice hjälper dig gärna med dina frågor! Vi har flera sätt att komma i kontakt med oss på. Sök bland vanliga frågor och svar, använd vår chattfunktion, maila oss, ring oss eller använd vårt formulär längst ner på sidan.