Avtal och priser

Vi på HEM vill inte att produkter och tjänster som verkar för miljöns bästa ska kosta onödigt mycket. Istället vill vi hålla våra kunder nöjda och tillsammans verka för en ökad omtanke om vår miljö.

Prisuppgifter för våra avfallstjänster och produkter hittar du hos vår försäljningsavdelning.

Vi hjälper dig!

Mottagningsavgifter

Vid våra anläggningar för mottagning av avfall, avsedda för företag och verksamheter, förekommer specifika mottagningsavgifter beroende på vilken typ av avfall du ska lämna.

För priser och mer info kontakta kundservice.

Avfall

På Kristinehedsverket kan ditt företag lämna avfall. Ditt avfall vägs i vår vågstation och därefter tar vi hand om det på bästa och mest miljösmarta sätt.

Kontakta oss

Vår kundservice hjälper dig gärna med dina frågor! Vi har flera sätt att komma i kontakt med oss på. Sök bland vanliga frågor och svar, använd vår chattfunktion, maila oss, ring oss eller använd vårt formulär längst ner på sidan.

HEM Huvudentré

Om HEM

Som Halmstads ledande energi- och avfallsbolag levererar vi el, värme, kyla, sophantering och energitjänster till vår stad. Vi förser såväl företag som hem med energi. En del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här. Det är vi stolta över!