Om HEM

El, värme och återvinning. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett hållbart Halmstad.

Hållbarhet

Med hållbarhet i fokus tar vi ansvar i alla led

Hållbarhetsarbete

Bli en av oss

Var med och skapa ett hållbart Halmstad

Jobba hos oss

Studiebesök

Boka ett studiebesök och lär dig mer om hållbarhet

Boka besök

Om oss

Halmstad_4.jpg

Vi ger tillbaka till Halmstad

Som Halmstads ledande energi- och avfallsbolag levererar vi el, värme, kyla, sophantering och energitjänster till vår stad. Vi förser såväl företag som hem med energi. En del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här. Det är vi stolta över! 

Barn_natur.jpg

Tillsammans för en bättre morgondag

Att arbeta och tänka hållbart är en viktig del i allt vi gör.  Det handlar om våra samarbeten, val av lösningar, ansvarsfulla inköp och inte minst en säker arbetsmiljö för våra anställda. Som kund ska du känna dig trygg med att vi gör de rätta valen för dig och vår miljö.

IMG_9111.JPG

Växtvärket, ett hållbart kunskapscenter

Växtverket är vårt kunskapscenter för skolungdomar i Halland. Här får elever möjlighet lära sig om hållbarhet genom att upptäcka, uppleva och experimentera. Vår vision är att besökarna ska gå härifrån med både ett leende på läpparna och en hel bunt med nya viktiga kunskaper i bagaget. Alla aktiviteter är dessutom kopplade till läroplanen! Mer information och bokning hittar du på Växtvärkets webbplats.

Pride.jpg

För allas lika värde

På HEM är alla lika mycket värda. Därför arbetar vi för att både anställda och kunder ska kunna känna sig trygga, oavsett ursprung, etnisk tillhörighet, kön eller vem man älskar. Det är också därför som vi sponsrar Halmstad Pride och har gjort ända sedan start!