Teckna Mitt Timpris

Ta kontroll över din förbrukning

För dig med timprisavtal följer ditt pris utvecklingen på elmarknaden timme för timme. När spotpriset på elbörsen förändras följer ditt pris med.

 

  • För dig som är insatt i energifrågan och vill ha kontroll över din förbrukning
  • För dig som har utrymme att klara eventuella pristoppar
  • Passar bra för dig som har elbil, laddbox och solceller på ditt tak
  • Ingen bindningstid
  • Följer marknaden och pristoppar kan förekomma


Teckna Mitt Timpris   Övriga elavtal

Vad består Mitt timpris av? 

Mitt timpris är en form av månadsabonnemang och har en fast månadsavgift. Energiavgiften är helt rörlig och relaterad till just din förbrukning. 

Energiavgift: Energiavgiften är kostnaden för den el som använts under den period som fakturan gäller. HEM köper el timme för timme för dig som kund. Vid månadens slut summeras de förbrukade timmarna och kostnaderna för dessa.

Energiavgiften består också av det som kallas ursprungsgaranti, vilket innebär att vi köper in el av 100% förnybara energikällor (vatten, vind, sol och biomassa) motsvarande det som våra kunder förväntas förbruka. I energiavgiften ingår också kostnader för elcertfikat och myndighetsavgifter. 

Månadsavgift: Mitt timpris är en form av månadsabonnemang och har därför en fast månadsavgift. Denna avgift ska täcka administrativa kostnader vi har i anslutning till avtalet.

Den bästa elen är den som aldrig förbrukas

Därför strävar vi efter att ge dig kontroll, verktyg, insikter och förutsättningar för att sänka din förbrukning.

Ditt pris följer elmarknaden

Med Mitt timpris köper du elen timme för timme. Vi har inget påslag på elen du köper, det enda du betalar är 58 kr/mån i fast kostnad. 

Full koll i mobilappen

Aldrig har det varit enklare att ha koll på sin elförbrukning. I mobilappen kan du följa din förbrukning, timme för timme, och till vilket pris du köpt elen för. Vi vill ge dig verktygen för att kunna sänka din förbrukning.

100% förnybar el

Vi värnar om både dig och miljön. All el är 100% förnybar och är både bra för plånboken och miljön.

Ta kontroll och få koll i appen

Ladda ner Mitt HEM-appen idag och få verktygen för att kunna sänka din elförbrukning. Som avfallskund i HEM får du också pushnotiser med påminnelse om att ställa ut soptunnan för tömning.

  Google Play badge

Mitt Hem ladda ner bild

Vektygen för att minska din förbrukning

Vi har inga som helst marginaler på elpriset och tjänar därför inga pengar på din förbrukning. Däremot har vi ett genuint intresse för att hjälpa dig att sänka din elförbrukning. Tillsammans kan vi på så sätt skapa en bättre miljö.

Du får verktygen för att få koll på och kunna effektivisera din elförbrukning. I vår app Mitt HEM får du tillgång till elpriserna timme för timme, analyser, insikter och översikt över din förbrukning. 

Redan idag ser du morgondagens elpriser och kan på så vis planera hur och när du ska konsumera din el. Du kan även jämföra dig mot liknande hushåll i Halmstad. Ligger du själv över eller under genomsittet, och hur mycket?

Smarta funktioner

Elförbrukning kan vara kul, speciellt när man känner att man har förutsättningarna för att kunna minska den. Med vår app Mitt HEM får du verktygen för att möjliggöra detta. Det finns redan många smarta funktioner, och fler blir det.

  • Dela konto med familjemedlemmar eller andra användare.
  • Ladda bilen när elpriset är lågt, eller varför inte när miljöpåverkan är låg.
  • Jämför din elförbrukning med andra liknande hushåll i Halmstad. Ligger du själv under genomsnittet?
  • Alla dina tjänster med HEM samlat på ett och samma ställe.

Och mycket mer... Mitt HEM-appen är under ständig utveckling och nya funktioner tillkommer allt eftersom.

Vindkraftverk och en elektriker

El

Här hittar du allt du behöver veta om elmarknaden, elpriserna och får en massa information som kan hjälpa dig få koll på elen både i din egen vardag och i ett större sammanhang. 

HEM Våra Elavtal

Våra elavtal

Rörligt, fast, förvaltat eller timpris? Ja, alla har vi olika behov när det kommer till elförbrukning och val av elavtal. Kanske vill du ha tryggheten att veta i förväg vad du betalar för en kWh eller har du råd att klara eventuella pristoppar som elmarknaden kan bjuda på. Vi erbjuder flera olika elavtal och hjälper dig gärna att hamna rätt. 

Schysst elbolag

Vi är ett schysst elbolag!

Vi är stolta över att vara certifierade med Schysst elhandel. Det innebär att du kan vara säker på att vi är ett schysst val för din el. Allt från att vi är tydliga med våra elpriser, ångerrätt och villkor för dig som är kund, till våra interna processer såsom tydliga rutiner och utbildning av personal.