IMG_9064.JPG

Studiebesök och skola!

Hos oss går kunskap och hållbarhet hand. Därför är vårt arbete med skol- och studieinformation en av våra absolut viktigaste uppgifter - kanske till och med den viktigaste.

IMG_9064.JPG

Växtvärket, ett hållbart kunskapscenter

Växtverket är en helt ny satsning för skolungdomar i Halland. Här får elever möjlighet att upptäcka, uppleva och experimentera. Vår vision är att besökarna ska gå härifrån med både ett leende på läpparna och en hel bunt med nya viktiga kunskaper i bagaget. Alla aktiviteter är dessutom kopplade till läroplanen! För mer information och bokning besök vaxtvarkethalland.se
Klassrum.jpg

Boka en miljölektion

För er som inte har möjlighet att komma till vårt kunskapscenter Växtvärket, rekommenderar vi vår Miljölektion. En Miljölektion innebär att vår pedagog kommer ut till er och lär genom spännande experiment. övningar och labbar er mer hållbarhet! En Miljölektion tar cirka 1 timme.
BA2_0777-1_HEM.jpg

Besök oss!

Vi tar gärna emot studiebesök. Under ett studiebesök visar vi vår verksamhet och hur den kopplar till miljö och hållbar utveckling. Du kan boka in besök på återvinningscentralerna, vår solcellsanläggning, vår sorteringsanläggning och vårt kraftvärmeverk.