Vill du bidra till ett bättre Halmstad?

Blir vår nästa kollega!

Är du vår nya kollega?

Se våra lediga tjänster som finns ute just nu!

Lediga jobb

Vårt hållbarhetsarbete

Vi skapar ett hållbart Halmstad

Hållbarhet för oss

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba hos oss?

Vi jobbar här

Bli en vardagshjälte

Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra medarbetare är vardagshjältar. Är du?

Vi på HEM förser över 45 000 kunder i Halmstad med olika tjänster inom avfallshantering och energi. Vi har funnits under en lång tid men i vår nuvarande konstellation sedan 1 november 2006. Vi är cirka 260 medarbetare och är uppbyggt av fyra verksamhetsområden och en ledningsfunktion. Här kan du läsa mer om vår organisation

Vår vision
Vår vision är en enkel och miljösmart vardag. Varje dag jobbar vi för att utvecklingen ska gå framåt och livet rulla på, utan att vi sliter på framtiden.

Kultur och värderingar

Vi vill vara en hållbar arbetsplats och strävar efter att våra medarbetare ska må bra på jobbet. Vi är engagerade och delaktiga i att arbeta med lösningar på problem. Vår kultur och värderingar finns till för att vi ska stödja våra medarbetare och behandla alla människor i vår omgivning med respekt. Våra värderingar är gemensamt framtagna och gäller för alla anställda på HEM

  • Engagemang
  • Öppenhet
  • Ansvar
  • Omtanke

När alla medarbetare är trygga i vilka värderingar som gäller och hur de ska tillämpas skapar samhörighet och hjälper oss att fokusera. Det är vår grund för stolthet och inspiration. Värderingarna speglar oss som människor och ger oss stöd i hur vi agerar och kommunicerar, det är förutsättningar för lönsamhet och tillväxt.

Hållbarhetsarbete

Utifrån vår affärsidé om att med närhet och kompetens erbjuda attraktiva och hållbara energi- och miljölösningar regionalt med hjärtat i Halmstad fortsätter vi att utvecklas. HEM sätter hållbarhet i centrum och i vår strävan att utvecklas vägleds vi också av våra två strategiska prioriteringar: Möta kundens behov och framtidssäkra driften. Här är några exempel:

Ett tryggare samhälle

Vi på HEM levererar trygghet. Vi ser till att naturen håller för nästa generation. Tillsammans bygger vi ett samhälle att lita på och en framtid att luta sig mot. Så att du kan fokusera på det som betyder mest för dig.

Ett hållbart Halmstad

Tillsammans skapar vi ett hållbart Halmstad. På HEM finns experterna som hjälper dig att göra miljösmarta val. Vi ser till att vardagen fungerar.

För ett hållbart arbetsliv

Medarbetare som trivs, mår bra och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framtid. PÅ HEM gör vi bra saker tillsammans. Tillsammans skapar vi en hållbar arbetsmiljö, idag och imorgon.