Kundservicemedarbetare

Berätta kort om ditt jobb på HEM

Jag jobbar på kundservice och hjälper dagligen våra kunder genom att svara på deras frågor om våra olika tjänster och produkter. Främst svarar jag på inkommande samtal och mail, men jag tar också emot frågor i vår chatt och från de kunder som besöker oss här på kontoret.

Varför började du jobba på HEM?

Jag har alltid trivts bra med att jobba med service, och jag tycker om att HEM jobbar för hållbarhet och bidrar till samhällsnytta. Så jobbet på kundservice på HEM kändes perfekt för mig, samtidigt som det kändes som en stor utmaning. Sedan jag började har jag lärt mig väldigt mycket inom olika områden som jag inte alls hade kommit i kontakt med annars

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jobbet är som roligast när man lyckas lösa kundernas problem och känner att de är glada och nöjda med hjälpen de har fått. Och alla härliga kollegor, såklart! Vi är ett väldigt bra team som har kul tillsammans på jobbet, och jag tror att det speglar av sig ut mot kunderna.

Vad är utmaningarna med ditt jobb?

Eftersom att HEM har en så bred verksamhet får vi många olika typer utav frågor. Det kan vara alltifrån hur man källsorterar en tandkrämstub, till vilket elavtal man ska välja om man bor i lägenhet, till hur man går tillväga för att installera solceller på taket. Det gäller alltså att kunna lite om allt, och att kunna bemöta olika typer av människor.

Hur är HEM som arbetsplats?

HEM är en stor arbetsgivare, och det har gjort att jag har fått många kollegor och vänner från olika avdelningar. Jag tycker om att vi har ett öppet klimat på jobbet, där alla är vänligt inställda och tillgängliga att svara om det finns något man behöver fråga.

Felicia Engerfalk

Ålder: 22 år
Bor: Halmstad
Utbildning: Gymnasiet, Hotell- och turistprogrammet
Intressen: Umgås med vänner, familj och lyssna på musik 
Läste senast: Jag for ner av Karin Smirnoff

medarbetare hem

Våra medarbetare

Med över 80 olika yrkesroller har vi en bred variation av kompetenser inom bolaget. Lär känna några av våra medarbetare och ta reda på varför de har valt att arbeta på HEM och vad de gör om dagarna.

Lediga jobb HEM

Lediga jobb

Vill du också bli en vardagshjälte? Vi söker ständigt nya hjältar! Kolla vilka lediga jobb vi har ute just nu.