DJI_0027.jpg

Fjärrvärme på Ranagård

Ett stenkast från Söndrum med hav och skog som närmsta granne hittar du Ranagård. En helt ny stadsdel i Halmstad som tar form. Boende för en hållbar livsstil är mottot och en självklar del är vår fjärrvärme, som dessutom ingår i tomtpriset!

Fjärrvärmen i tomtpriset

Till dig som har förmånen att få en tomt på Ranagård har vi ett ytterligare  glädjande nyheter, nämligen att fjärrvärmen ingår i tomtpriset. Fjärrvärmen ligger alltså i gatan och vi bjuder på framgrävning till alla* villor och radhus.
* Undantaget Halmstad Bergsgård 1:325-1:329 som inte kommer att kunna koppla på sig på vår fjärrvärme. 

Katt_element.jpg

Vårt växlarpaket

Det som återstår för dig som fastighetsägare att bekosta, är alltså endast själva värmeväxlaren och installation av denna. Väljer du vårt växlarpaket bjuder vi på växlaren och det enda du betalar är installationen. Kontakta oss gärna för exakt installationspris. Slå oss en signal!

_MG_2145061716.jpg

Ny teknik för en hållbar framtid

Fjärrvärmen på Ranagård är en ny teknisk lösning med mindre energiförluster. Den nya lösningen är en del i ett större EU-projekt. Där vi i samarbete med högskolan och andra fjärrvärmeleverantörer arbetar för att göra fjärrvärme mer energismart. För att kunna använda den i full skala är vi måna om att så många som möjligt väljer fjärrvärme i Ranagård och erbjuder därför ett riktigt förmånligt erbjudande.

Mobil_Skugga2.png

Klok Värme ger dig full koll

Få koll på innetemperaturen i din villa direkt i mobilen - närsomhelst och varsomhelst. Med Klok Värme får du enkelt en jämnare innetemperatur och historisk överblick. 

LowTemp_Logo_RGB_1500x1347px.png

Mer om EU-projektet

Projektet LowTEMP drivs av stöd från Interreg, Europeiskt territoriellt samarbete. Syftet är att uppmuntra städer och regioner att arbeta tillsammans och lära av varandra genom gemensamma program, projekt och nätverk.