Solceller_tak.jpg

Välj solceller till din villa

Anledning till att investera i solcellspaneler på ditt hustak är många. Det är både ett miljösmart och hållbart val som över tid gör att du sparar pengar på din elkonsumtion.

Solceller är allt mer på tapeten och anledningarna till att skaffa solceller till ditt hustak kan vara många. Med solceller sparar du energi och gör en god investering – både för plånbok och miljö. Solenergi är miljövänligt och avger inte koldioxid eller andra utsläpp. Dessutom kan du sälja den el du producerar men själv inte använder till den elleverantör som du väljer. 

Det finns många leverantörer av solceller att välja mellan på marknaden. På HEM samarbetar vi med en utvald partner som hjälper dig att installera solpaneler på ditt hustak. Ta kontakt med dem för att kika på den bästa lösningen för dig och din villa! 

 

Soltech Sales & Support 

Soltech erbjuder en unik portfölj av byggnadsintegrerade solenergiprodukter både för tak och fasad. Din villa kan generera energi utan kompromisser eller avkall på vare sig funktion eller estetik.

Solceller_tak.jpg

3 anledningar till att välja solceller:

1. Minskade kostnader och större frihet
Med en solcellsanläggning kan du minska dina kostnader gällande elhandel och därmed minska risken att påverkas av om elmarknadens priser går upp eller ner. Du får en lägre och jämnare energikostnad från första dagen. 

2. Kvalitet utan krångel
Du får en kvalitetslösning med många års garanti. Beskymmerfritt producerar du el utan att bidra med utsläpp, negativ inverkan på miljön, oväsen eller dålig lukt. Dessutom producerar solcellerna en viss mängd energi även när det är mulet ute, vilket är bra att veta när vi bor i Sverige med få soltimmar under vinterhalvåret.    

3. En hållbar investering
Du bidrar till en hållbar och bättre miljö, vilket i sig kan vara skäl nog... men även värdet på fastigheten ökar på ett hållbart sätt.

shutterstock_124156321.jpg

Solceller för ditt företag

Vi tar fram helhetslösningar för solceller till ert företag och hjälper till hela vägen, från planering till färdig installation. Vi hjälper er att fånga solen!