BA1_8901-1_HEM.jpg

Solceller - en strålande affär!

Vill du minska företagets elkostnader, göra en insats för miljön, och samtidigt tjäna extra pengar? Vi har lösningen - solcellspaneler!

Vi tar fram helhetslösningar för solceller till ditt företag och hjälper dig hela vägen, från planering till färdig installation. Oavsett om det gäller en solcellsanläggning stor som flera fotbollsplaner eller om det handlar om en solpaneler på en mindre fastighet. 

Vi hjälper er att fånga solen

  • Vi skapar lösningar som passar just ditt företags behov.
  • Du kan lita på att vi finns kvar under hela anläggningens garantitid.  
  • Vi hjälper dig med projektering, söka bidrag och dokumentation. 
  • Vi arbetar tillsammans med noga utvalda lokala installatörspartners. 

Utöver själva solcellerna med kringutrustning ingår montering och garantier.

 

3 skäl till varför solceller är en smart investering

1. Minskade kostnader och större frihet
Med en solcellsanläggning behöver du inte köpa el från elnätet och påverkas inte av om elmarknadens priser går upp eller ner. Du får en lägre och jämnare energikostnad från första dagen. 

2. Kvalitet utan krångel
Du får en kvalitetslösning med många års garanti. Beskymmerfritt producerar du el utan att bidra med utsläpp, negativ inverkan på miljön, oväsen eller dålig lukt.

3. En hållbar investering
Du bidrar till en hållbar och bättre miljö, vilket i sig kan vara skäl nog... men även värdet på fastigheten ökar på ett hållbart sätt.

Få hjälp av våra solcellsexperter!

Vill du ha hjälp att utvärdera om solceller är rätt för ditt företag? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig!

Dina personuppgifter 

Samtycke till att HEM behandlar och lagrar uppgifter som lämnats gäller till dess att du själv återkallar ditt samtycke eller avslutar ett avtal med HEM. Vi på HEM ska även på din begäran rätta, blockera och ta bort uppgifter. För att läsa mer om hur vi arbetar med personuppgifter klicka här