Solceller

Intresseanmälan - Solceller

Dina personuppgifter

Samtycke till att HEM behandlar och lagrar mina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Solceller - en strålande affär!

Vill du minska företagets elkostnader, göra en insats för miljön, och samtidigt tjäna extra pengar? Så har vi lösningen - solcellspaneler!

Vi hjälper er att fånga solen
- Vi skapar lösningar som passar just ditt företags behov.
- Du kan lita på att vi finns kvar under hela anläggningens garantitid.
- Vi hjälper dig med projektering, söka bidrag och dokumentation.
- Vi arbetar tillsammans med noga utvalda lokala installatörspartners.

Utöver själva solcellerna med kringutrustning ingår montering och garantier.

Vill du ha hjälp att utvärdera om solceller är rätt för ditt företag? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar någon av våra solcellsexperter dig!

Solceller.jpg

3 anledningar till att välja solceller: 

1. Minskade kostnader och större frihet
Med en solcellsanläggning kan ni minska era kostnader gällande elhandel och därmed minska risken att påverkas av om elmarknadens priser går upp eller ner. Ni får en lägre och jämnare energikostnad från första dagen. 

2. Kvalitet utan krångel
Ni får en kvalitetslösning med många års garanti. Beskymmerfritt producerar ni el utan att bidra med utsläpp, negativ inverkan på miljön, oväsen eller dålig lukt. Dessutom producerar solcellerna en viss mängd energi även när det är mulet ute, vilket är bra att veta när vi bor i Sverige med få soltimmar under vinterhalvåret.    

3. En hållbar investering
Ni bidrar till en hållbar och bättre miljö, vilket i sig kan vara skäl nog... men även värdet på er fastighet ökar på ett hållbart sätt.

Solceller2.jpg

Solpaneler på fastigheten

Fastighetsägaren Gunnar har valt att investera i solpaneler. En klok investering som både är hållbar och som höjer värdet på fastigheten.

BA2_0271-1_HEM.jpg

Tjäna pengar på er elproduktion

Som företagare har du ofta tillräckligt med yta för att installera solcellsanläggning som inte bara gör dig självförsörjande, utan som också gör det möjligt att sälja din överskottsel.