kyla3_1.jpg

Värme & kyla

Vi hjälper dig och ditt företag med miljösmarta energilösningar både gällande värme och kyla. Vi erbjuder fjärrvärme, fjärrkyla och en rad andra alternativ. Vårt fokus är som alltid ditt företag och miljöns bästa.

Fjärrvärme - klimatsmart och bekvämt

Fjärrvärmen du kan lita på, oavsett hur dina fastigheter används. Det krävs knappt något underhåll och du gör ett bra val för både klimatet och Halmstads miljö. Dessutom slipper du både ekonomiska och bokstavliga kallduschar - priset är stabilt över tid och vi håller det varmt och skönt dygnet runt, året runt. Läs mer om vår fjärrvärme och se priser

Andra alternativ?

Fjärrvärmen är oslagbar i fastigheter utmed vårt fjärrvärmenät. Men alla fastigheter ligger inte intill en befintlig fjärrvärmeledning. Ligger din fastighet långt ifrån ledningarna kan det vara ganska kostsamt att gräva, här finns det naturligtvis andra alternativ. Oavsett vilka uppvärmningsalternativ du tittar på så vill vi hjälpa dig. Tveka inte att slå oss en signal på 035-190 190. 

privat2.jpg

En schysst deal för dig och miljön!

Är du intresserad av enkel, prisvärd och miljösmart uppvärmning? Då är fjärrvärme helt rätt för dig. Hör av dig till oss så diskuterar den bästa lösningen för just din fastighet!
Barn_mamma.jpg

Teckna trygghetsavtal

Trygghetsavtal är som en värmeförsäkring. Med ett trygghetsavtal står ni aldrig ensamma om er fjärrvärmeväxlare mot förmodan skulle gå sönder.
kyla4.jpg

Fjärrkyla

Vi arbetar hårt för att utveckla hållbara och miljöanpassade energilösningar. Fjärrkylan är flexibel i den bemärkelsen att den har många lösningar för olika problem. Vi har kunder som använder fjärrkylan till att kyla elskåp, kontorsrum, livsmedel, maskiner, serverrum och framförallt lokaler i alla tänkbara storlekar. Har du behovet så har vi lösningen.