BA2_0071-1_HEM.jpg

Registrera dig som besökare på våra återvinningscentraler

Varje hushåll i Halmstads kommun har 15 fria besök på våra återvinningscentraler - varje år. För att ditt besök ska gå så smidigt som möjligt scannar du ditt körkort för att komma in. Här registrerar du dig inför ditt första besök!

Genom att fylla i formuläret nedan kan vi aktivera dig som besökare inför ditt besök på någon av våra återvinningscentraler. Om det exemeplvis inte är ditt namn som står på fakturan men du ändå vill att ditt körkort ska fungera vid inpasseringen - ja då registrerar du dig här så hjälper vi dig. Detsamma gäller dig som saknar körkort. 

Registrera dig här

Vill du medregistrera dig på annan persons 15 besök? *
BA1_8547_HEM.jpg

15 fria besök!

Varje år har du 15 fria besök på våra återvinningscentraler. Men du är såklart varmt välkommen att göra ett 16:e, 17:e och 18:e besök, men betalar då 200 kr/besök via faktura.

BA2_0247-1_HEM.jpg

Besök våra återvinningscentraler

Här kan du lämna saker till återbruk, grovavfall, elektronik, vitvaror och farligt avfall. Se öppettider och vägbeskrivning.
Flicka_odlar.jpg

Tröttnat på trädgårdsavfall?

Då har vi lösningen, beställ vår tjänst trädgårdsrundan! Då får du en egen tunna för allt trädgårdsavfall som vi sedan tömmer. Du väljer själv vilken storlek som passar dig och din trädgård.