Vindkraft.jpg

Avtalsvillkor

Här hittar du våra avtalsvillkor för dig som är elhandelskund hos oss. 

Våra avtalsvillkor  

Allmänna avtalsvillkor 

Vi tillämpar elbranschens allmänna avtalsvillkor för försäljning och distribution av el. Avtalsvillkoren är framtagna i ett samarbete mellan Svensk Energi och Konsumentverket.

Distansavtalslagen

Internethandel regleras i "Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler". Det innebär bland annat att när du som konsument tecknar avtal via vår hemsida alltid har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Ångerrätt

Vill du utnyttja ångerrätten kontaktar du vår kundservice på telefonnummer 035-190 190 eller skickar in din ifyllda ångerblankett nedan.  

Adress: 
Halmstads Energi och Miljö AB 
Box 31
301 02 Halmstad

 

energikalla_2.jpg

Ursprungsmärkning av el från HEM

  • 100% förnyelsebara energikällor
  • 0% kärnkraft
  • 0% fossila bränslen

Total miljöpåverkan:

  • Koldioxidutsläpp
    0 g/kWh
  • Kärnbränselavfall
    0 g/kWh
IMG_5200_21251.JPG

Frågor? Då kontaktar du oss!

Dina synpunkter är viktiga så om du har frågor eller är missnöjd med ditt elavtal, tveka inte att kontakta oss. Skulle du inte vara nöjd med vårt svar, kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden ARN.
jenn-evelyn-ann-112980.jpg

Förnyelsebar el

Med ett elavtal hos oss kan du känna dig säker på att du gjort ett medvetet hållbart val, som är smart både för miljö och plånbok. All el vi levererar kommer nämligen från förnyelsebara energikällor, och är dessutom ursprungsmärkt, smart va! Kontrollera gärna vår el på Smutselkollen!