Vag.jpg

Ladda elbil - vi har helhetslösningen

Gör det lätt för era medlemmar, medarbetare eller kunder att välja en mer hållbar väg - investera i laddstolpar. Vi har helhetslösningen för era elfordon och hjälper dig med projektering, installation samt drift och underhåll.

I takt med att antalet elbilar i Sverige stadigt ökar, ökar förväntningarna på enkel smidig och lätt laddning. För att ni ska kunna möta dessa krav erbjuder vi flera olika typer av laddboxar och laddstolpar, för en eller flera bilar samtidigt, med och utan fasta laddkablar.

Ni har också möjlighet att koppla upp er laddbox. Då kan ni styra vilka som kan ladda och enkelt se deras förbrukning. Väljer ni att koppla upp er mot det publika laddnätet Charge&Drive kan ni dessutom låta vem som helst ladda. Ni sätter priset och behåller hela vinsten.

Låt oss sköta drift och underhåll

Är du intresserad av en bekymmersfri helhetslösning för dina laddstolpar, där vi står för drift och underhåll? Då är vår servicelösning något för dig. I paketet ingår: 

  • Besiktning minst 1 gång per år
  • Fjärrövervakning i realtid
  • Statistik på användande m.m.

 

Så här går det till! 

Är ni intresserade av laddstolpar och vill veta mer om processen? Mer eller mindre ser den ut så här:

 

Intresserad av laddlösningar för era elbilar?

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte och berättar mer! 

GroGron-01.png

Tips! Investeringsstöd

Ni kan få investeringstöd från Naturvårdsverket för 50% av den totala bidragsberättigade kostnaden för projektet, dock högst 15 000kr per laddpunkt.