Vag.jpg

Laddstolpar - vi har helhetslösningen

Gör det lätt för både medarbetare och kunder att välja en mer hållbar väg, investera i laddstolpar! Vi har helhetslösningen för era elfordon och vi hjälper dig med projektering, installation samt ansvarar för drift och underhåll.

I takt med att antalet elbilar i Sverige stadigt ökar, ökar förväntningarna på enkel smidig och lätt laddning. För att ditt företag ska kunna möta dessa krav erbjuder vi flera olika typer av laddboxar och laddstolpar. För en eller flera bilar samtidigt, med och utan fasta laddkablar.

Ni har också möjlighet att koppla upp er laddbox. Då kan ni styra vilka som kan ladda och enkelt se deras förbrukning. Väljer ni att koppla upp er mot det publika laddnätet Charge&Drive kan ni dessutom låta vem som helst ladda. Ni sätter priset och behåller hela vinsten.

Låt oss sköta drift och underhåll

Är du intresserad av en bekymmersfri helhetslösning för dina laddstolpar, där vi står för drift och underhåll? Då är vår servicelösning något för dig. I paketet ingår: 

  • Besiktning minst 1 gång per år
  • Fjärrövervakning i realtid
  • Statistik på användande m.m.
DSC_5573.jpg

Elbilspool för ditt företag

Du vet väl att du som företag kan ansluta dig till vår elbilspool? Anställda och kunder kan enkelt och miljömedvetet ta sig till och från möten på andra platser. Och ni slipper köpa in fler företagsbilar, smart va!