Så här hjälper vi er brf

Som bostadsrättsförening är det enklare att göra smarta val tillsammans med en engagerad energipartner. Vi på HEM hjälper många brf:er runt om i Halmstad att göra hållbara och miljösmarta val för sin förening och medlemmarna.

PA_portratt_2.jpg

Vi hjälper dig!

Jag hjälper gärna er med smarta lösningar och tjänster som passar just er bostadsrättsförening allra bäst. 

Halmstad_2_2.jpg

Så här energieffektiviserar ni fastigheten

Vi hjälper dagligen kunder att optimera och se till att deras fastigheter använder energin på bästa sätt. Det kan vara logistikföretag, industrier, fastighetsägare med kontor och flerfamiljshus som behöver hjälp med en energikartläggning, som ett första steg, till de som vill ha hjälp med drift och underhåll av fastighetstekniska installationer på sikt.

ChargeNode_BRF_The_Village.jpg

Laddtipsen för er brf

Kurvan för antalet laddbilar ökar stadigt och med det ökar behovet av laddplatser. Men hur går man tillväga som brf när man skall satsa på ladd? Här får du tips på vad ni ska tänka på när ni väljer laddlösning till er bostadsrättsförening.

med1e0ad4bde76a4097826aae53098cb062_20220512161326_w1280_mmax_q80.jpg

Så här hjälper vi brf Östergård

Samarbetet har pågått i många år med tjänster som fjärrvärme, avfallslösningar, elavtal, energitjänstavtal och snart även elbilsladdare. Läs mer om ett krångelfritt boende i Halmstads största bostadsrättsförening. 

HEM_BRF_VillaReal_5.jpg

Brf:en som satsar på ladd

För brf Villa Real på Nissastrand är hållbarhetsarbetet en självklar del i att vara en attraktiv bostadsrättsförening. Därför har man installerat laddboxar för elbilar i föreningens garage.