Beställa ÅVC-kort

Varje hushåll i Halmstads kommun har 15 fria besök på våra återvinningscentraler - varje år.

Har du inget körkort behöver du beställa ett ÅVC-kort

Varje hushåll i Halmstads kommun har 15 fria besök på våra återvinningscentraler - varje år. Är du folkbokförd i Halmstads kommun behöver du inte göra någonting. Allt är redan klart om du har ett körkort. För att komma in scannar du nämligen ditt körkort - smidigt va? 

För dig som saknar körkort men ändå vill återvinna på rätt sätt kan du beställa ett ÅVC-kort. Fyll i dina uppgifter så fixar vi ett separat ÅVC-kort till dig.
Skyddad identitet? - Slå oss gärna en signal (035-190 190) så hjälper vi dig. 

Våra återvinningscentraler

Varmt välkommen till våra fyra återvinningscentraler runt om i Halmstad kommun. Här kan du lämna ditt gamla kylskåp som slutat fungera, virke som är murket, målarfärg, däck med mera. Under respektive central kan du läsa mer om vad du kan lämna där samt se våra öppettider.

Så här gör du för att besöka våra ÅVC:er

I Halmstad har vi inpasseringssystem på våra återvinningscentraler. Besöken, 15 per år och hushåll, är kopplade till folkbokföringen så att alla boende på samma adress kan komma in med eget körkort utan att behöva registrera sig. Vi erbjuder också besök från andra än bara kommuninvånare med enkel betalning till självkostnadspris. Läs här hur systemet fungerar för dig.

Inför ditt besök på återvinningscentralen

För att ditt besök ska gå så smidigt som möjligt har vi samlat information inför ditt besök här.