Mitt HEM i ny kostym!

Nu har vår app fått nytt utseende och nya möjligheter att visa det som är viktigt för just dig. Du kan anpassa innehållet på startsidan så att den visar just det du är intresserad av. In och kika!

Vår app - Mitt HEM - har fått ett nytt utseende och nya möjligheter att visa det som är viktigt för just dig. På startsidan kan du själv välja vad som ska visas  - din produktion, dina elpriser, din soptömning eller någon av de andra funktionerna som appen erbjuder. Du bestämmer.

Skärmdump av mobilvy

Lägg till dina egna favoriter

Skärmdump av mobilvy

Priser, produktion, väder - du väljer själv

Skärmdump av mobilvy

Genvägar till nyttig information

Är du nyfiken på vad mer som går att göra i appen och hur den kan hjälpa dig att få koll på både soptömning och elförbrukning kan du läsa mer här.

Har du frågor eller andra önskemål kopplade till appen ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi finns på telefon och i chatten - här på hem.se eller i appen.

Daniel Gustavsson

Pushnotiser ny service till sopkunder

Från och med söndagen den 29/11 kommer HEM:s avfallskunder, som laddat ner Mitt HEM-appen, att få pushnotiser med påminnelse om att ställa ut soptunnan för tömning. Daniel Gustafsson, lösningsarkitekt på HEM:s IT-avdelning, är jätteglad för den nya servicen som han tror att kunderna kommer få nytta av direkt.

Mitt Hem - appen för HEM

Mitt HEM-appen - få koll på elförbrukning och sophämtning

Nu blir det möjligt för dig att få koll, förstå och styra din energianvändning direkt i din mobil. Dessutom blir den ännu enklare för dig att göra medvetna val, spara energi, sänka din elkostnad och komma igång med klimatsmarta vanor.

Kontakta oss

Vår kundservice hjälper dig gärna med dina frågor! Vi har flera sätt att komma i kontakt med oss på. Sök bland vanliga frågor och svar, använd vår chattfunktion, maila oss, ring oss eller använd vårt formulär längst ner på sidan.