privat2.jpg

Fjärrvärme - Avtal och priser

Fjärrvärme är en prisvärd energikälla som ger ett behagligt inomhusklimat. Fjärrvärmepriset hos oss består av en fast del som du inte kan påverka och en energidel, som du kan påverka genom att göra hållbara val för din fastighet.

 

Fjärrvärmepriset består av två delar

Fjärrvärmepriset består av en fast avgift (kr/år) och en rörlig energiavgift (öre/kWh). Den fasta avgiften täcker en del av de fasta kostnader HEM har för fjärrvärmeverksamheten. Detta kan vara till exempel rörsystem, fastigheter och mätare.

Energiavgiften täcker resterande del av de fasta kostnaderna samt rörliga kostnader såsom bränslekostnader.

Felicia_Engerfalk_2.jpg

Anslut din villa till fjärrvärme

Är du intresserad av fjärrvärme till din villa? Kontakta oss för att höra om det är möjligt. Vi jobbar i så fall fram ett prisförslag - anpassat för dig och din villa - snarast möjligt!

Hus_Sverige.jpg

Därför är fjärrvärme ett smart val

Med fjärrvärme i hemmet har du varmt och behagligt oavsett hur kallt det är utomhus och du behöver aldrig oroa dig för att varmvattnet ska ta slut. Fjärrvärmen är lokalt producerad av energi som annars hade gått till spillo och är ett klimatsmart och driftsäkert alternativ för dig. 

Hjärta

Jämför priser för uppvärmning

Fjärrkontrollen, utvecklad av Profu, är framtagen för att du enkelt ska kunna jämföra kostnader för olika uppvärmningsalternativ. Fjärrkontrollen tar hänsyn till hela kostnadsbilden för att ge en så rättvis jämförelse som möjligt, även om alla parametrar inte alltid går att förutse eller bestämma. Den ger även möjlighet att ange just de värden som är korrekta för ditt hus, såsom energi- och effektbehov. Alla fjärrvärmepriser i fjärrkontrollen är baserade på nuvarande fjärrvärmeprismodell.