Beställ ÅVC-kort

Beställ ÅVC-kort för dig som saknar körkort

Personen med det givna personnumret kunde inte hittas.
Hur vill du få ditt ÅVC-kort?*
Ange leveranssätt av ditt nya ÅVC-kort

Har du inget körkort behöver du beställa ett ÅVC-kort

Varje hushåll i Halmstads kommun har 15 fria besök på våra återvinningscentraler - varje år. Är du folkbokförd i Halmstads kommun behöver du inte göra någonting. Allt är redan klart om du har ett körkort. För att komma in scannar du nämligen ditt körkort - smidigt va?. 

Ett formulär för dig som saknar körkort
För dig som saknar körkort men ändå vill återvinna på rätt sätt har vi skapat det här formuläret. Fyll i dina uppgifter så fixar vi ett separat ÅVC-kort till dig. 

Skyddad identitet? - Slå oss gärna en signal (035-190 190) så hjälper vi dig. 

OBS! ÅVC-kortet skall hämtas på HEM:s kontor på Flygstaden och INTE på ÅVC-centralen för dig som valt att hämta kortet själv. 

Enklare för fler att besöka ÅVC

I Halmstad har vi ett inpasseringssystem på alla våra återvinningscentraler där besöken kopplas till folkbokföringen så att alla boende på samma adress kan komma in med eget körkort utan att behöva registrera sig. Vi erbjuder också inlämning av avfall från andra än bara kommuninvånare med enkel betalning till självkostnadspris med kort eller swish på plats. 

Du som bor i Halmstad kommun har 15 fria besök varje år och ditt körkort används vid inpassering. Har du inget körkort ansöker du enkelt om ett ÅVC-kort i formuläret här på sidan.  

BA2_0006-1_HEM.jpg

15 fria besök!

Varje år har du 15 fria besök på våra återvinningscentraler. Men du är såklart varmt välkommen att göra ett 16:e, 17:e och 18:e besök, men betalar då 200 kr/besök via kort eller swish på plats.