Våra elavtal

Du kan vara trygg att vi värnar om både dig och din omgivning. Alltid med 100 % förnybar el och med hjärtat nära dig. Ett riktigt schysst val för din el helt enkelt!

Våra elavtal

Fast elpris

För dig som värdesätter långsiktig trygghet. Du har ett och samma pris under hela avtalsperioden och det enda som påverkar din elräkning är förbrukningen.

Mer om fast elpris

Rörlig elpris

Passar dig som är flexibel och kan klara eventuella pristoppar. Priset följer utvecklingen på elmarknaden och varierar från månad till månad.

Mer om rörligt elpris

Mitt Timpris

Priset följer utvecklingen på elmarknaden timme för timme. När spotpriset på elbörsen förändras följer ditt pris med. Passar dig som är insatt i energifrågan och vill ha kontroll över din förbrukning.

Mer om Mitt Timpris

Förvaltat elpris

Passar dig som vill ha ett stabilt och enkelt elavtal. Våra experter sköter allt åt dig och bedömer när det är som mest fördelaktigt att prissäkra en större eller mindre del av din förbrukning.

Mer om Förvaltat elpris
Schysst_elhandel_logo_Rityta_1.png

Med ett elavtal hos oss får du:

  • Alltid 100% förnybar el
  • Ett bra val för både miljö och plånbok
  • Vi är ett lokalt energibolag och en del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här
  • Vi är certifierade Schysst elhandel - du kan vara trygg med att vi använder schyssta säljmetoder och villkor
  • Vår kundservice finns här för dig och hjälper dig när du behöver
  • Med vår app får du verktyget för att få full koll över din energiförbrukning och hur du kan minska den
Mina_Sidor_3_Prtnsc.jpg

Ladda ner vår app Mitt HEM!

Men vår app Mitt HEM får du full koll på din energiförbrukning och smarta tips på hur du kan minska den. Dessutom kan du dela konto med andra i ditt hem, se aktuell dag för din soptömning samt se din miljöpåverkan. Ladda ner och testa vår app idag! 

Kundservice.png

Vi hjälper dig gärna välja rätt elavtal

Undrar du vilket elavtal som är bäst för dig? Vår kundservice finns alltid ett telefonsamtal eller en chatt bort. Vi hjälper dig gärna!

Måndag till fredag klockan 08.15-12.00 (vi finns på chatten fram till 16.00)

Telefonnummer: 035-190 190

HEM ♥ Halmstad

En del av vår vinst går tillbaka till vår hemstad Halmstad och till dig som bor här. Det är vi stolta över! Om du har en annan hemstad, tror vi att du kommer att gilla oss ändå. 

Vad innebär schysst elhandel?

Visste du att det finns en certifiering för elhandlare som heter Schysst elhandel? Den finns för att du som kund ska kunna känna dig trygg i ditt val av elhandlare och för att det ska vara tydligt vad du köper och vad avtalet innebär.