Citybild.jpg

Nu kan du chatta med oss

Du är viktig för oss och vi vill finnas där du finns, därför lanserar vi nu en chatt på vår hemsida. I samband med lanseringen stöttar vi Halmstad city.

Nu kan du snabbt och enkelt få svar på dina frågor som exempelvis "När tömmer ni min soptunna?" och "Var kan jag lämna min vattenmätarställning?" via vår nya chatt, som finns tillgänglig här på hemsidan. Chatten har öppet våra ordinarie öppettider för vår kundservice, mån-fre kl 08.15-17.00. 

- Det känns jättekul att få ta det här steget närmre kund och få möjlighet att erbjuda en snabb digital servicefunktion för våra kunder, säger Per-Anders Bengtsson, som arbetar på kundservice.

Vi stöttar vårt lokala näringsliv

I dessa coronatider drabbas Halmstads näringsliv hårt. För oss på HEM är det en självklarhet att stötta vårt lokala näringsliv. I samband med att vi lanserade vår chatt kunde du vinna presentkort på 200 kronor att spendera i Halmstad city. Totalt skänker vi på HEM 20 000 kronor till Halmstad city.

Tävlingen är nu avslutad (2020-04-09) 

Se samtliga butiker, caféer, restauranger, salonger m.m som du kan använda citypresentkortet på. 

Imbox_chatt.jpg

Digital satsning för dig

Vi fortsätter att satsa på digitala tjänster och lösningar för att öka tillgängligheten och servicegraden för våra kunder. Här berättar vi mer om vår chattsatsning!