Lediga jobb hos oss på HEM

Tycker du också att det ska vara enkelt att leva hållbart? Välkommen till oss! På HEM är vi 260 medarbetare som varje dag jobbar för att göra vardagen enklare och mer hållbar - idag och för kommande generationer.

Som Halmstads ledande energi- och avfallsbolag levererar vi el, värme, kyla, sophantering och energitjänster till vår stad. Vi förser såväl företag som hem med energi. Tillsammans med våra kunder och partners utvecklar vi hållbara lösningar för ett Halmstad som växer så det knakar. Här nedanför hittar du våra lediga jobb just nu - varmt välkommen med din ansökan.

Inga lediga jobb ute just nu?
Gör gärna din intresseanmälan nedan!

BYLARS_HEM20171025_Personal_Varumarkeshandbok_Tekniker_Nick_Robarth_0009.jpg

I ständig beredskap

Elen är en förutsättning för att vårt moderna samhälle ska fungera. Därför finns Dan och alla hans kollegor här på HEM - dygnet runt, varje dag. De ser till att din kaffebryggare kokar ditt livsviktiga kaffe, såväl på julafton som en helt vanlig måndag.

Pride.jpg

För allas lika värde

Vi anser att alla är lika mycket värda. Därför arbetar vi för att både anställda och kunder ska kunna känna sig trygga, oavsett ursprung, etnisk tillhörighet, kön eller vem man älskar. Det är också därför som vi väljer att vara stolt sponsor av Halmstad Pride.

BYLARS_HEM20171026_Personal_Varumarkeshandbok_Kraftvarmeverket_0001.jpg

Vi är HEM

Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp.