Bo_Klok_2.jpg

Klok Värme - full koll på din innetemperatur

Du som har fjärrvärme hemma kan få koll på temperaturen direkt i mobilen - närsomhelst och varsomhelst. Med tjänsten Klok Värme får du enkelt en jämnare innetemperatur och har full koll i appen.

Klok Värme är baserat på Ngenic Tune, en smart termostat som består av tre stycken dosor som installeras i din fastighet samt en app i din mobiltelefon. I appen justerar du enkelt innetemperaturen i ditt hem direkt i mobilen och kan dessutom smidigt ställa in datum när du är bortrest. 

Mobil_Singel.png

Vad behöver du ha på plats?

  • Ett värmesystem som passar med Ngenics utrustning. De flesta undercentraler till fjärrvärme är kompatibla, se via länken nedan för att ta reda på om din är det. Om det visar sig att din undercentral inte är det så kontakta oss.
  • En internetuppkoppling och en dator med webbläsare eller en mobiltelefon som kör iOS eller Android. Har du en mobiltelefon med Windows Phone kan du också använda Klok Värme via den inbyggda webbläsaren.
EldGul_Rityta_1.png

Jag har haft Klok Värme i vår nybyggda villa i drygt 1 år och vår fjärrvärmeleverans har minskat med 13% men med fortsatt skön temperatur inne. Även när familjen varit bortrest har systemet jobbat tack vare den smidiga appen.

Joakim Larsson, villaägare i Halmstad

Vill du skaffa Klok Värme till ditt hem?

Beställ ditt trygghetsavtal och Klok Värme enkelt här på webben!

Så här fungerar det! (Eng)

Så här fungerar tjänsten och Ngenic Tunes smarta termostat i praktiken. Vi hjälper dig att installera och enkelt komma igång!

Mobil_Skugga_3.png

Ladda ner appen

Med appen i din telefon får du full koll med Klok Värme. Gör din intresseanmälan och ladda ner appen för att snabbt komma igång!