Hus.jpg

Fjärrvärme på Ranagård

Ett stenkast från Söndrum med hav och skog som närmsta granne hittar du Ranagård - en helt ny stadsdel i Halmstad som tar form. "Boende för en hållbar livsstil" är mottot och en självklar del är vår fjärrvärme, som dessutom ingår i tomtpriset!

Fjärrvärmen på Ranagård bygger på en ny teknisk lösning med mindre energiförluster och är en del i ett större EU-projekt. För att kunna använda den nya tekniska lösningen i full skala är vi måna om att så många som möjligt väljer fjärrvärme i Ranagård och erbjuder därför ett riktigt förmånligt erbjudande.

Fjärrvärmen i tomtpriset

På Ranagård finns det fjärrvärme indragen i gatan och framgrävningen till din villa/radhus ingår i tomtpriset. * villor och radhus.
* Undantaget Halmstad Bergsgård 1:325-1:329 som inte kommer att kunna koppla på sig på vår fjärrvärme. 

Ann-Catrin_Hansson.png

Välj vårt växlarpaket - få växlaren på köpet

Det som återstår för dig som fastighetsägare att bekosta, är värmeväxlare plus installation av denna. Väljer du vårt förmånliga växlarpaket bjuder vi på växlaren och det enda du betalar är själva installationen.

Pris: 18 500 Kr inkl moms

Kontakta mig gärna gärna om du har frågor eller funderingar!

Fjärrvärme på Ranaggård, en självklarhet!

Vår kommunikatör Åsa berättar om varför du ska välja fjärrvärme, och går in närmare på hur upplägget för fjärrvärme på Ranagård ser ut.