ToppbildRanagard_stor.jpg

Fjärrvärme - ett miljösmart val för dig på Ranagård

Ett stenkast från Söndrum med hav och skog som närmsta granne hittar du Ranagård - en helt ny stadsdel i Halmstad som tar form. "Boende för en hållbar livsstil" är mottot och en självklar del är vår fjärrvärme, som dessutom ingår i tomtpriset!

Fjärrvärmen ingår i tomtpriset

På Ranagård har vi förberett så att fjärrvärmen redan finns i gatan och framgrävningen till din villa/radhus är på plats. Fjärrvärmen ingår i tomtpriset* och därför får du ett riktigt bra erbjudande när du väljer fjärrvärme. Fjärrvärme är en trygg, prisvärd och miljövänlig värmekälla som i stort sett sköter sig själv. Du får ett jämnt och behagligt inomhusklimat – oavsett hur kallt det är ute.

Fjärrvärmen i Ranagård bygger på den allra senaste tekniken med mindre energiförluster och är en del i ett större EU-projekt. Den skapar också helt nya möjligheter för dig och ditt nya boende - ett ekosystem för ditt miljösmarta hem.

* Undantaget Halmstad Bergsgård 1:325-1:329 som inte kommer att kunna koppla på sig på vår fjärrvärme. 

Hus.jpg

Ranagårdspaketet - du får växlaren på köpet

När du väljer fjärrvärme och vårt Ranagårdspaket så bjuder vi på fjärrvärmelösningen till ditt hem, fjärrvärmecentral tillsammans med styrning (värde cirka 27 000 kr). Det enda du betalar är för installationen. 

Totalpris: 18 500 kr inkl moms
I paketet ingår: En fjärrvärmelösning från KE Therm och HomeSIde som ger dig en stabil och ekonomisk styrning av ditt nya hem. Lösningen bygger på den senaste tekniken för att kunna möta framtidens behov för ditt smarta hem. 

Bygger ni på Ranagård?

Tekniska förutsättningar, anvisningar och mer information för byggentreprenör, byggherre eller installatör finns samlat för att underlätta ert arbete.

shutterstock_262414721.jpg

Därför är fjärrvärme ett smart val

Med fjärrvärme i ditt nya boende har du ett skönt inomhusklimat oavsett hur kallt det är utomhus och behöver aldrig oroa dig för att varmvattnet ska ta slut.

 • Stabilt pris som inte påverkas av svängningar på elmarknaden
 • Enkel och prisvärd uppvärmning
 • Tryggt och driftsäkert uppvärmningsalternativ
 • Ett bra val för miljön - lokalt producerad energi som annars hade gått till spillo
 • Du får den senaste tekniken för ditt hem med möjlighet att addera fler smarta funktioner framåt
 • Behagligt inomhusklimat och alltid tillgång till varmvatten - oavsett hur kallt det är ute.
 • Se till att värma upp din framtida pool enkelt och smidigt med fjärrvärme

Solceller och pool? Det är möjligt att kombinera fjärrvärmen med solceller på ditt hustak och på så sätt minska din elförbrukning ytterligare. Går du i pooltankar? Ja, då kan även poolen kopplas till fjärrvärmen med en speciell växlare anpassad antingen för söt- eller saltvatten.

Mobil_Singel.png

Hjärtat i ditt miljösmarta hem

Med den senaste tekniken inom fjärrvärme får du många möjligheter. Du får full koll och styr ditt hem enkelt.  

 • Uppkopplad fjärrvärmelösning – styr din fastighet effektiv varje dag
 • Få koll på förbrukningen och styr värmen när du är hemma eller bortrest
 • Få larm om fel uppstår i din fjärrvärmecentral
 • Uppkopplad fjärrvärmecentral gör det möjligt att enkelt hjälpa dig och felsöka på distans för ökad komfort och trygghet

Är du intresserad av fjärrvärme till ditt nya boende?

Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

Fjärrvärme på Ranagård, en självklarhet!

Vår kommunikatör Åsa berättar om varför du ska välja fjärrvärme, och går in närmare på hur upplägget för fjärrvärme på Ranagård ser ut.