BA2_0071-1_HEM.jpg

Beställning av företagskort

För att du som företagare ska kunna besöka våra återvinningscentraler behöver du ett företagskort. Fyll i och skicka in formuläret för att beställa företagskortet.

Är de uppgifter du lämnat korrekta kommer din registrering vara genomförd inom tre arbetsdagar.

Du eller eventuellt ombud ska hämta ut ditt företagskort på kontoret på Kristineheds miljöanläggning mellan kl 07.00-12.00 och 12.30-16.00.

Beställning av företagskort

För att kunna nyttja våra återvinningscentraler behöver ditt företag ett företagskort. Här nedanför kan du smidigt och enkelt beställa ett. Om 3 arbetsdagar finns sedan kortet att hämta ut på Kristineheds miljöanläggning. Välkommen!

BA2_0247-1_HEM.jpg

Öppettider på återvinningscentralen!

I Halmstad kommun har vi 5 bemannade återvinningscentraler. Adresser till dessa och öppettider hittar du här!
DSC_5554.jpg

Laddstolpar

Funderat på laddstolpar till era elfordon? Vi har helhetslösningen! Dina förutsättningar och önskemål står i fokus och vi hjälper dig med projektering och installation samt ansvarar för drift och underhåll.
IMG_9408.JPG

Ditt skräp någon annans skatt

Det bästa för miljön är såklart att inte slänga något alls utan istället återanvända. Har du tröttnat på något som ändå fortfarande fyller sin funktion, skänk det istället. Det finns många föreningar och organisationer som mer än gärna tar hand om både kläder, möbler och saker. En av dessa är byggåtervinningen i Halmstad.