IMG_8185.JPG

Vad är underjordisk sophantering?

Tröttnat på råttor i soprummet, dålig lukt och överfulla soptunnor som står i vägen? Vi har lösningen! Underjordisk sophantering är enkelt förklarat en soptunna placerad under jord. Med denna insamling slipper du dålig lukt, skrymmande och överfulla tunnor. Istället får du en trevlig och estetisk tilltalande miljö för dina användare och boende. Vi hjälper dig hela vägen, från projektering till färdig lösning och anpassar efter dina behov.

UWS-01.png

Vi har tillvalen du väljer!

Det underjordiska sopsystemet är både flexibelt och anpassningsbart. Våra många tillval gör det möjligt att anpassa både utseende och funktion så att det passar dig och din verksamhet på bästa sätt. Med en fyllnadsmätare slipper du dessutom hålla koll på när det behöver tömmas.
IMG_8635.JPG

Lämna över skötseln till oss

För dig som vill lägga fötterna på bordet och slippa tänka på sopor och avfall rekommenderar vi våra miljötjänster. Det är en tilläggstjänst som du kan välja till din underjordiska sophantering. Då sköter vi städning, besiktning och service. Kontakta oss så berättar vi mer!
DSC_5510.jpg

Elbilspool för dig och ditt företag

Du vet väl att du som företag kan ansluta dig till vår elbilspool? Anställda och kunder kan enkelt och miljömedvetet ta sig till och från möten på andra platser. Och ni slipper köpa in fler företagsbilar, smart va!