Silhuettbild_hela_DSC_2018.JPG

Företagskort - Kristineheds miljöanläggning

Lämnar du regelbundet avfall vid våra anläggningar? Då rekommenderar vi att du utan kostnad ansöker om ett företagskort. Ansöker gör du här, på denna sidan.

Med ett företagskort kan du själv registrera dina vägningar vid varje besök och vi kopplar naturligtvis kortet till ert befintliga kundnummer så att faktureringen går smidigt. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför så fixar vi ett kort som du kan hämta ut hos oss om 3 arbetsdagar.

Ansökan om företagskort till Kristineheds miljöanläggning

Du som ofta lämnar avfall hos oss på Kristineheds miljöanläggning behöver ett företagskort. Gör en beställning här nedanför så finns kortet för avhämtning hos oss efter 3 arbetsdagar.

Dina personuppgifter
Samtycke till att HEM behandlar och lagrar uppgifter som lämnats gäller till dess att du själv återkallar ditt samtycke eller avslutar ett avtal med HEM. Vi på HEM ska även på din begäran rätta, blockera och ta bort uppgifter. För att läsa mer om hur vi arbetar med personuppgifter klicka här »

Om du valt att koppla ditt nya företagskort till ditt kundnummer kommer fakturan till den faktureringsadress som vi har registrerat på företaget.