el2.jpg

El

Elektricitet är en grundbult i vårt moderna samhälle, det är inte mycket som fungerat om inte elen flödat i kablarna. Därför finns vi här. Vi ser till att din kaffebryggare kokar ditt livsviktiga kaffe och se till att din verksamhet flyter på varje dag - hållbart och driftsäkert.

El är viktigt men kan också vara ganska krångligt. I Sverige har vi två olika sorters elföretag - elnätsföretag och elhandelsföretag.

Skillnaden mellan elnät och elhandel

Elnätet är de ledningar som transporterar elen till din fatsighet medan elavtalet bestämmer vilket företag som ska transportera elen genom ledningarna - hela vägen till dig. Vilken aktör som äger elnätet du är ansluten till beror på vart i landet du bor. Detta är ingenting som du kan välja själv.

Men oroa dig inte – dessa elnätsavtal är strikt reglerade av Energimarknadsinspektionen. Vilken aktör som ska få distribuera elen genom ledningen och hem till dig är däremot helt fritt - här finns en uppsjö av alternativ att välja mellan.

Välja rätt elavtal till ert företag!

Med ett elavtal hos oss kan ni känna er säkra på att ni gjort ett medvetetet hållbart val. VI hjälper er att välja det elavtal som passar er verksamhet allra bäst! 

Vill du ha hjälp av välja rätt elavtal?

Vi tar gärna ett förutsättningslöst möte och ser över ert behov!